Θα πρότεινα Βαρκελώνη αλλά ειναι κρίμα να πας άνοιξη και οχι καλοκαίρι και να χάσεις τον χαμό που γίνεται τα βράδια εκεί αλλά και το φανταστικό option να βουτήξεις στην παραλία. Το καλοκαίρι όντως ειναι απο τις top επιλογές.Δεν προτείνει κανείς Βαρκελώνη βλέπω που θα είναι και καλός ο καιρός τότε?????
Γιατί όχι??Τη θεωρεις δηλ ρομαντικη και καταλληλη για πρωτο ταξιδι ζευγαριου στο εξωτερικο?
Το Παρίσι είναι πανέμορφο αλλά θέλει κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον 5-6 ημέρες. Ρώμη επίσης πολύ ωραία για πρώτο ταξίδι και αρκούν και λιγότερες. Αν είναι για 2-3 μέρες, Βουδαπέστη είναι ωραία. (Και το Βελιγράδι είναι πολύ ωραίο αν δεν έχετε πολλές μέρες...)Γεια σε όλους! Είμαι καινούρια στο travelstories και θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ρομαντικό προορισμό στην Ευρώπη για το πρώτο ταξίδι μας με τον φίλο μου στο εξωτερικό. Επίσης, προτείνετε να πάμε οργανωμένα ή μόνοι μας για πρώτη φορά; Ευχαριστώ!!
1.απόψεις κ γούστα. Δεν νομιζω όμως σε ενδεχομενη δημοσκόπηση πόλεων στην Ευρώπη για ρομάνς να έμπαινε ουτε καν στην 1η δεκάδα...ακόμα και η Πράγα, Βουδαπέστη, Φλωρεντία, Βερόνα είναι σαφως προτιμότερος για την περίσταση.
Αυτή είναι κλασική ατάκα κυρίως όσων δεν έχουν πάει Βενετία. Θυμάμαι ότι πριν φύγουμε για Βενετία όλοι οι γνωστοί μου που δεν την είχαν επισκεφθεί ή είχαν απλά περάσει από αυτήν για μισή μέρα μου κάνανε ολόκληρο show με "τι πας να κάνεις εκεί? θα βρωμάει" κτλ. Καμία σχέση.H Βενετία όχι γιατί βρωμάει.
Δεν σας καταλαβαίνω γιατί υποτιμάτε την πατρίδα... πρώτα απόλα είναι ένας πανέμορφος προορισμός, βρίσκεται στην Ασία και μετά τις τελευταίες εκκαθαρίσεις λακέδων του καπιταλισμού τύπου Θείου, τουριστικά αναγεννιέται... ο samion προ καιρού μας είχε παρουσιάσει φωτογραφίες από διάσημα παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα και οι πρόσφατες φωτογραφίες του αγαπητού αδελφού σε υπερσύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα εντυπωσιάζουν και τον πιο αδαή επισκέπτη... μετά είναι ασφαλέστατος προορισμός... δεν υπάρχει ίχνος εγκληματικότητας στην χώρα... χάρη στις άοκνες προσπάθειες του αγαπητού αδελφού τυχών εγκληματικά στοιχεία σωφρονίζονται σε ιδρύματα με αποτέλεσμα κανένας να μην τολμήσει να πειράξει ένα ερωτευμένο ζευγάρι... τρίτον και κυριότερο... το ταξίδι θα λάβει προσκυνηματικό χαρακτήρα... το ζευγάρι μας θα διαπιστώσει πως οικοδομείται ο σοσιαλισμός στις μέρες μας, θα καταθέσει λουλούδια στους δύο αιώνιους τιμονιέρηδες και θα ξετρελαθεί από την αλματώδη οικονομική ανάπτυξη της χώρας... τελευταίο και επίσης σημαντικό... η Λαϊκή μας δημοκρατία φημίζεται για τον πολιτιστικό της πλούτο... οι επισκέπτες θα θαυμάσουν από κοντά τα μεγαλειώδη μουσεία, θα εντρυφίσουν στις ιδέες του Τζούσε και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους αγοράζοντας εξαιρετικά πόστερ σοσιαλιστικού ρεαλισμού από την τοπική αγορά...
Μετά από όλα αυτά πιστεύω να έπεισα και τους πιο κακόπιστους ότι το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι που μπορεί να κάνει κάποιος είναι η επίσκεψη στην Λαϊκή μας Πατρίδα!!