13 Φεβρουαρίου 2011 #13 nenena Member Μηνύματα 979 Likes 154 Επόμενο Ταξίδι αναζητείται Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη Μάλιστα! Τώρα θα σου πει να μην πας καθόλου ή στην καλύτερη περίπτωση να πας πρώτα Λονδίνο και μετά στη Ρώμη!
Μάλιστα! Τώρα θα σου πει να μην πας καθόλου ή στην καλύτερη περίπτωση να πας πρώτα Λονδίνο και μετά στη Ρώμη!
13 Φεβρουαρίου 2011 #14 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία χαχαχα δεν υπάρχετε ε οκ, κι εγώ μπορώ να πω ότι τείνω πολύ περισσότερο προς Λονδίνο από ότι Ρώμη
13 Φεβρουαρίου 2011 #15 canf Member Μηνύματα 735 Likes 218 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Ισπανίας μακαρι να πηγαινα λονδινο, παντως, αντι για μιλανο:roll:αλλα τα ατιμα τα λεφτακια δεν με αφηνουν
13 Φεβρουαρίου 2011 #16 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία γιατί μωρέ, τόσο μεγάλη διαφορά έχουν χρηματικά; Και για Λονδίνο υπάρχουν φθηνές πτήσεις από όσο ξέρω..
γιατί μωρέ, τόσο μεγάλη διαφορά έχουν χρηματικά; Και για Λονδίνο υπάρχουν φθηνές πτήσεις από όσο ξέρω..
13 Φεβρουαρίου 2011 #17 canf Member Μηνύματα 735 Likes 218 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Ισπανίας :/ ε κατι ψιλα...οσο και να το ψαξα δεν εβγαιναν καλες τιμες, για τις μερες της Μεγαληςεβδομαδας που εψαχνα.. δεν πειραζει!!καθε ταξιδι για μενα ειναι χαρουμενο γεγονος θα παω σιγουρα και λονδινο καποια στιγμη
:/ ε κατι ψιλα...οσο και να το ψαξα δεν εβγαιναν καλες τιμες, για τις μερες της Μεγαληςεβδομαδας που εψαχνα.. δεν πειραζει!!καθε ταξιδι για μενα ειναι χαρουμενο γεγονος θα παω σιγουρα και λονδινο καποια στιγμη
13 Φεβρουαρίου 2011 #18 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία φυσικά! Μια χαρά είναι και το Μιλάνο! Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια!
13 Φεβρουαρίου 2011 #19 canf Member Μηνύματα 735 Likes 218 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Ισπανίας Thankssss
13 Φεβρουαρίου 2011 #20 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.530 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... . γεια σου Ιωαννα.Και εμεις δεν ειμαστε παλιοι. Καλως ηρθες.
13 Φεβρουαρίου 2011 #21 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία Thaaanks! Καλώς σας βρήκα
13 Φεβρουαρίου 2011 #22 tripakias Member Μηνύματα 8.104 Likes 12.529 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Εκεί Sprite said: χαχα γιατί? Έχεις κάτι με τη Ρώμη? κλικ για όλη την παράθεση... Ευτυχως δεν εχω τιποτα μαζι της Sprite said: χαχαχα δεν υπάρχετε ε οκ, κι εγώ μπορώ να πω ότι τείνω πολύ περισσότερο προς Λονδίνο από ότι Ρώμη κλικ για όλη την παράθεση... Εχεις καλο προσανατολισμο, μπραβο!
Sprite said: χαχα γιατί? Έχεις κάτι με τη Ρώμη? κλικ για όλη την παράθεση... Ευτυχως δεν εχω τιποτα μαζι της Sprite said: χαχαχα δεν υπάρχετε ε οκ, κι εγώ μπορώ να πω ότι τείνω πολύ περισσότερο προς Λονδίνο από ότι Ρώμη κλικ για όλη την παράθεση... Εχεις καλο προσανατολισμο, μπραβο!
14 Φεβρουαρίου 2011 #23 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Γεια σου Sprite.Καλα ταξιδια ! Πηγαινε καποια στιγμη και Ρωμη .Θα με θυμηθεις! (Εσυ Λορδινακια μην ακους)
Γεια σου Sprite.Καλα ταξιδια ! Πηγαινε καποια στιγμη και Ρωμη .Θα με θυμηθεις! (Εσυ Λορδινακια μην ακους)
15 Φεβρουαρίου 2011 #24 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία χεχε Γεια σου kleopatra! Ελπίζω να πάω και Ρώμη.. που θα μου πάει;