15 Φεβρουαρίου 2011 #25 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Καλώς όρισες Ιωάννα!!!
17 Φεβρουαρίου 2011 #26 S sophakos Member Μηνύματα 135 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι! Ταξίδι-Όνειρο Αίγυπτος Καλως ήρθες βρε πατριωτάκι!!!! Μην ακούω τέτοια για τη Ρώμη!!!!!!! Θα πάω το καλοκαίρι!!!
17 Φεβρουαρίου 2011 #27 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλά ταξίδια να 'χουμε όλοι! Σε ζηλεύω Sophakos! Εγώ για την ώρα πάω μίνι εκδρομούλα στη Ρόδο σήμερα! χιχι
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλά ταξίδια να 'χουμε όλοι! Σε ζηλεύω Sophakos! Εγώ για την ώρα πάω μίνι εκδρομούλα στη Ρόδο σήμερα! χιχι
17 Φεβρουαρίου 2011 #29 S sophakos Member Μηνύματα 135 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι! Ταξίδι-Όνειρο Αίγυπτος Sprite said: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλά ταξίδια να 'χουμε όλοι! Σε ζηλεύω Sophakos! Εγώ για την ώρα πάω μίνι εκδρομούλα στη Ρόδο σήμερα! χιχι κλικ για όλη την παράθεση... Μίνι εκδρομούλα?!!!
Sprite said: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλά ταξίδια να 'χουμε όλοι! Σε ζηλεύω Sophakos! Εγώ για την ώρα πάω μίνι εκδρομούλα στη Ρόδο σήμερα! χιχι κλικ για όλη την παράθεση... Μίνι εκδρομούλα?!!!
19 Φεβρουαρίου 2011 #30 Sprite Member Μηνύματα 22 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι London! Ταξίδι-Όνειρο Φινλανδία Ευχαριστώ Μαράκι Ε ναι μωρέ, για 4 μέρες μόνο.. σχετικά μίνι είναι :Ρ