23 Ιουνίου 2008 #1 I ikaros New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Γεια σε όλους ! Μόλις ανακάλυψα το φόρουμ αυτό ψάχνοντας στο γκούγκλ πληροφορίες για.... την Ζανζιβάρη Καλώς σας βρήκα λοιπόν.. Επιτέλους δεν χρειάζεται να τρέχουμε σε ξένα φόρα για να βρίσκουμε πληροφορίες για τις εξορμήσεις μας...
Γεια σε όλους ! Μόλις ανακάλυψα το φόρουμ αυτό ψάχνοντας στο γκούγκλ πληροφορίες για.... την Ζανζιβάρη Καλώς σας βρήκα λοιπόν.. Επιτέλους δεν χρειάζεται να τρέχουμε σε ξένα φόρα για να βρίσκουμε πληροφορίες για τις εξορμήσεις μας...
23 Ιουνίου 2008 #2 maredia Member Μηνύματα 121 Likes 19 Επόμενο Ταξίδι In my new place Ταξίδι-Όνειρο Φλοριανόπολις, Βραζιλία Ίκαρε καλώς ήρθες. Θα κολλήσεις με το σάιτ αυτό, πίστεψέ με! Και εγώ ψάχνοντας στο γκουγκλ πληροφορίες για τις διακοπές μου το βρήκα!
Ίκαρε καλώς ήρθες. Θα κολλήσεις με το σάιτ αυτό, πίστεψέ με! Και εγώ ψάχνοντας στο γκουγκλ πληροφορίες για τις διακοπές μου το βρήκα!
23 Ιουνίου 2008 #3 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.784 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Ικαρε και καλη περιηγηση στο φορουμ. Ελπιζω να σου φανουμε χρησιμοι
23 Ιουνίου 2008 #4 mary_a Member Μηνύματα 1.180 Likes 112 Ταξίδι-Όνειρο Route 66 Καλώς ήρθες λοιπόν!!!!
23 Ιουνίου 2008 #5 XRISTOS71 Member Μηνύματα 3.388 Likes 1.500 καλώς όρισες ικαρε και καλές πτήσεις στό φόρουμ.
23 Ιουνίου 2008 #6 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Καλώς ήρθες ikaros στην μεγάλη παρέα του travelstories.gr! Καλή διαμονή και καλά .. ταξίδια!
23 Ιουνίου 2008 #7 StellAnna Member Μηνύματα 921 Likes 365 Επόμενο Ταξίδι Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!! Ταξίδι-Όνειρο Μποτσουάνα? Γιατί όχι? Καλώς ήλθες ΄Ικαρε Θα περάσεις όμορφα και θα πάρεις πολλά,εδώ που ήρθες Πες μας για τις δικές σου περιπλανήσεις
Καλώς ήλθες ΄Ικαρε Θα περάσεις όμορφα και θα πάρεις πολλά,εδώ που ήρθες Πες μας για τις δικές σου περιπλανήσεις
23 Ιουνίου 2008 #8 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.900 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Καλώς τον!! Καλά ταξίδια!!!!!!!
23 Ιουνίου 2008 #9 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.964 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία καλώς ήρθες Ικαρε ...και καλά ταξίδια .......σαν ίκαρος ..
25 Ιουνίου 2008 #11 Yorgos Member Μηνύματα 9.980 Likes 52.508 Επόμενο Ταξίδι Umhlanga Ταξίδι-Όνειρο Περού τότε, τώρα, πάντα Ρώτα ό,τι θες για Ζανζιβάρη να δούμε σε τι μπορούμε να βοηθήσουμε.
25 Ιουνίου 2008 #12 elpihonmar Member Μηνύματα 117 Likes 17 Επόμενο Ταξίδι Βουδαπέστη Ταξίδι-Όνειρο Άνδεις Καλή σου μέρα Ίκαρε και απο μένα.Ποιά ταξιδιωτικά και τέτοια, τα παιδιά έδώ έχουν μεταδιδακτορικό στα ταξίδια!!!
Καλή σου μέρα Ίκαρε και απο μένα.Ποιά ταξιδιωτικά και τέτοια, τα παιδιά έδώ έχουν μεταδιδακτορικό στα ταξίδια!!!