• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά σας παιδία!!

Αποστόλης

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Είμαι ο τόλης,ζώ στην αθήνα,σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ ακόμα διδάσκω και παίζω τύμπανα..Η μουσική και τα ταξίδια ειναι οι 2 μεγαλύτερες μου "αγάπες" ως τώρα στην ζωή μου!:D Δυστυχώς εχω ταξιδέψει μονο σε 1 χώρα ως τώρα(Τσεχια!!!) ενω την επόμενη εβδομάδα φεύγω για Ρώμη!Λατρεύω τα ταξίδια διότι θεώρω οτι τα συναισθήματα που προκαλούνται κατα την διάρκεια του ταξιδίου καθώς οι εμπειρίες που αποκομίζεις απο αυτά δεν μπορούν να αντικατασταθούν και να συγκριθούν με καμία αλλη μορφή διασκέδασης ή ψυχαγωγίας!Αυτά τα ολίγα απο εμένα!Χαίρομαι πραγματικά που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης παρέας!!Τα λέμε!!! :)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Γειά σου Αποστόλη σου εύχομαι να "επιχειρήσεις" πολλά ταξίδια και να μπορέσεις να συνδυάσεις τις δύο σου μεγάλες αγάπες. Να ταξιδεύεις και να μαθαίνεις καινούργιες μουσικές στα μέρη που επισκέπτεσαι.

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
καλώς ήρθες στην παρέα. να είσαι σίγουρος οτι εδώ θα μπεις στον πειρασμό για πολλά ταξίδια στο μέλλον. στο λέω εγώ που είμαι στην παρέα μόλις 1 μήνα και ήδη με τις ιδέες και τις προσφορές που παρουσιάζουν τα μέλη ετοιμάζομαι ήδη για 2 ταξίδια.
τα λεμε λοιπόν!!!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες Αποστόλη! Καλά ταξίδια να έχεις! Σου εύχομαι να κάνεις τόσα ταξίδια όσα μπορείς να κάνεις και στον κόσμο της μουσικής, ατελείωτα!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αποστόλη καλώς όρισες!καλά να περάσεις στην λατρεμένηηηη Ρώμη!
Περιμένουμε εντυπώσεις...,καλά ταξίδια με υγεία και...μετά μουσικής γιατί όχι;)

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
:welcome: αποστολη.δεν γραφεις και κανα τραγουδακι για το forum? :D:bleh:καλα ταξιδια να εχεις...

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
καλως ηλθες συναδελφε τυμπανιστη! καλα ταξιδια να εχεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα