• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά σας από Βιέννη!

Xoxonis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Geneva
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Εξαιρετικό site που μόλις ανακάλυψα! Αν κάποιος/α θέλει πληροφορίες για Βιέννη ας μου γράψει (εκτός Ιούλιο που θα είμαι σε ιστιοπλοικό στισ Κυκλάδες ;-)

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες...
Δηλαδή θα έχουμε και ζωντανές ανταποκρίσεις από Βιέννη?

Μόλις ετοιμάζομαι να ανεβάσω ταξιδιωτική ιστορία για την πόλη και εύχομαι να μην είσαι αυστηρός κριτής!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εξαιρετικό site που μόλις ανακάλυψα! Αν κάποιος/α θέλει πληροφορίες για Βιέννη ας μου γράψει (εκτός Ιούλιο που θα είμαι σε ιστιοπλοικό στισ Κυκλάδες ;-)
ωωωωω:clap:καλώς όρισες!απο την όμορφη Βιέννη που είναι απο τις αγαπημένες μου πόλεις και νομίζω και αρκετών μελών του site:)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλώς ήλθες λοιπόν στην παρέα μας!!!ημουν στην βιεννη τα χριστουγεννα αλλα θελω να την επισκεφτώ και άλλη εποχή..
βλεπω όμως οτι εχουμε επιλέξει τον ιδιο επόμενο προορισμο...κωνσταντινούπολη!
οποτε ο πρωτος που θα πάει θα δόσει και πληροφοριες...παω αρχες οκτώβρη...
ποιος ειναι ο πρώτος?

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Καλωσόρισες και απο εμένα... Δυστηχώς δεν έχω παει Βιέννη αλλα σίγουρα κάποια Χριστούγεννα θα περπατώ στους δρόμους της....... :)

Αν έχουμε ερωτήσεις για Φινλανδία (είδα στο χάρτη σου οτι έχεις πάει) μπορούμε να ρωτήσουμε ή οι διευκρινήσεις δίνονται μόνο για Βιεννη?....... :)

καλά ταξίδια εντος και εκτός του forum...

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Xoxonis!!! :)
Οι ανταποκριτές μας ανά τον κόσμο αυξάνονται και πληθύνονται...ευτυχώς για μας!!!

Xoxonis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Geneva
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καθένας βλέπει με τη δική της/του ματιά... εγώ μένω εδώ πέντε χρόνια και είναι φυσικό να έχω συνηθίσει σ' αυτά που εντυπωσιάζουν (και ενθουσιάζουν) συνήθως το μέσο Έλληνα... και φυσικά γκρινιάζω όπως όλοι οι Αυστριακοί (ναι ακόμη και για τις πραγματικά καταπληκτικές δημόσιες συγκοινωνίες γρινιάζουν, π.χ. χτες το πρωί στη στάση θεωρούσαν απαράδεκτο ότι για οικονομία το λεωφορείο έρχεται κάθε 8 λεπτά και όχι κάθε 5 όπως πριν)...

Xoxonis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Geneva
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλωσόρισες και απο εμένα... Δυστηχώς δεν έχω παει Βιέννη αλλα σίγουρα κάποια Χριστούγεννα θα περπατώ στους δρόμους της....... :)

Αν έχουμε ερωτήσεις για Φινλανδία (είδα στο χάρτη σου οτι έχεις πάει) μπορούμε να ρωτήσουμε ή οι διευκρινήσεις δίνονται μόνο για Βιεννη?....... :)

καλά ταξίδια εντος και εκτός του forum...
Δυστυχώς Φινλανδία έχω πάει μόνο μια φορά με μηχανή (πολύ - πολύ κρύο) και για τρεις μέρες...

Xoxonis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Geneva
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
καλώς ήλθες λοιπόν στην παρέα μας!!!ημουν στην βιεννη τα χριστουγεννα αλλα θελω να την επισκεφτώ και άλλη εποχή..
βλεπω όμως οτι εχουμε επιλέξει τον ιδιο επόμενο προορισμο...κωνσταντινούπολη!
οποτε ο πρωτος που θα πάει θα δόσει και πληροφοριες...παω αρχες οκτώβρη...
ποιος ειναι ο πρώτος?
Κωσταντινούπολη πάω την Κυριακή ;-)))

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλο σου ταξιδι!
Θεου θελοντος και Sky europe επιτρεπουσης σκοπευω να επισκεφθω τη Βιεννη για ενα τετραημερο στις αρχες Οκτωβριου. Καθε inside information θα ηταν παρα πανω απο καλοδεχουμενη.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO

Herzlich Willkommen aus Wien in travelstories.gr :clap:
:cool:

να μας μάθεις και αυστριακά εδώ:
http://www.travelstories.gr/%EF%E9-...E1-%E3%E5%F1%EC%E1%ED%E9%EA%F9%ED.html!:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom