• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαστρονομικό φεστιβάλ στο Λονδίνο

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Απο τις 18 έως τις 21 Ιουνίου διεξάγεται αυτό το φεστιβάλ στο Regent's Park του Λονδίνου,με συμμετοχή βραβευμένων σέφ και 40 απο τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.
Οσοι βρεθούν εκεί θα εχουν την ευκαιρια να δοκιμάσουν πετίτεχνες συνταγές,πολύ καλά κρασιά και διάφορα τοπικά προιόντα γαστρονομίας.
Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ταιλάνδη οπότε οι επισκέπτες θα γευτούν πολλά πιάτα της ταιλανδέζικης κουζίνας.
πληροφ:www.tastefestivals.com/london

πηγή:(ένθετο ταξίδια της εφημ.Μακεδονία,14/06/09)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
στο τέλος,εκεί που αναφέρω την πηγή κατα λαθος μπήκε η φατσούλα,απλά δεν ξέρω τον τρόπο να τη σβήσω

GTS

Member
Κρίμα που δεν θα είμαστε εκεί.....η τιμή που γίνεται στη κουζίνα της Ταϋλάνδης αποδεικνύει και την αξία της.....μια κουζίνα με ποικιλία, φαντασία και απίθανες γεύσεις...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Κρίμα που δεν θα είμαστε εκεί.....η τιμή που γίνεται στη κουζίνα της Ταϋλάνδης αποδεικνύει και την αξία της.....μια κουζίνα με ποικιλία, φαντασία και απίθανες γεύσεις...

εν μέρει συμφωνώ,απλά πολύ φαντασία και μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι αυτό που τρώω:haha:νομίζω είναι λαχανικό ενω τελικά ανήκει στο ζωικό βασίλειο:roll:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δεν σε εννοώ.....παράδειγμα?
δεν ξέρω να τα περιγράψω,αλλά θυμάμαι είχα φάει γεύμα που είχε φύκια και θαλασσινά ,γεύσεις απο ;ψάρια που όμως αν δεν μου τόλεγαν δεν καταλάβαινα τι ήταν.....εντάξει δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένη με την κουζίνα τους ,ελάχιστες φορές έχω φάει ...όταν είχα βρεθεί προς τα κει

GTS

Member
δεν ξέρω να τα περιγράψω,αλλά θυμάμαι είχα φάει γεύμα που είχε φύκια και θαλασσινά ,γεύσεις απο ;ψάρια που όμως αν δεν μου τόλεγαν δεν καταλάβαινα τι ήταν.....εντάξει δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένη με την κουζίνα τους ,ελάχιστες φορές έχω φάει ...όταν είχα βρεθεί προς τα κει
Ε, δεν είναι και από τα συνηθισμένα....:haha:

Ελπίζω να πιο "στάνταρ" πιάτα τους να σου άρεσαν (και να μην έτρωγες burger και πίτσες συνέχεια)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ε, δεν είναι και από τα συνηθισμένα....:haha:

Ελπίζω να πιο "στάνταρ" πιάτα τους να σου άρεσαν (και να μην έτρωγες burger και πίτσες συνέχεια)
ναι εντάξει υπάρχουν και τα πιό στάνταρ...αλλα να σου πώ σαν τις πίτσες και τα ιταλικά :clap:τι να λέμε

αλλα φοβάμαι ότι είμαστε εκτός θέματος και θα μας κόψουν:haha::haha:
γιατί έχει νομίζω κεφάλαιο για φαγητα κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.654
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris