karfitsa
Member
Και εγω ψηφιζω Ελλαδα!
Ξεκουραση δεδομενου οτι θα ακολουθησει μετα το γαμο εννοειται ενα και μονο...ενα ωραιο μερος για να απολαμβανω τη παραλια, το μπανιο, το φαγητο και ολα αυτα χωρις καμια βιασυνη για να δω το ενα ειτε το αλλο...
Αν αυτο βεβαια θα μπορουσα να το συνδυασω με ενα μερος με φυσικη ομορφια, ο συνδυασμος θα ηταν ο απολυτως, αυτο ψαχνω λοιπον και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι με κατευθυνετε προς Ελλαδα ναι?
Και εγω Ελλαδα.....Για να δεις κατι εξω απο τα συνηθισμενα, χρειαζεσαι τα 2 "Χ". Χρονο και χρημα.Και εγω ψηφιζω Ελλαδα!
Στο λεξικό δίπλα σ'αυτά έχει τη λέξη Ιθάκη.Ξεκουραση δεδομενου οτι θα ακολουθησει μετα το γαμο εννοειται ενα και μονο...ενα ωραιο μερος για να απολαμβανω τη παραλια, το μπανιο, το φαγητο και ολα αυτα χωρις καμια βιασυνη για να δω το ενα ειτε το αλλο...
Αν αυτο βεβαια θα μπορουσα να το συνδυασω με ενα μερος με φυσικη ομορφια, ο συνδυασμος θα ηταν ο απολυτως, αυτο ψαχνω λοιπον και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι με κατευθυνετε προς Ελλαδα ναι?
Τωρα απανταμε στον φιλο μας,που θελει να κανει γαμηλιο ταξιδι 4-5 ημερων και εχει μπατζετ 2000 ευρω.Χαιρετώ με την σειρά μου...εγώ θα σου πρότεινα αφού έχεις μερούλες μπροστά σου,την ταυλάνδη!από προσωπική εμπειρία πρώτα απ'όλα!σίγουρα θα ξεκουραστείς και χαλαρώσεις!από παραλίες θα πάθεις πλάκα,απλά τέλειες όπου και αν πήγαμε!ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε!
Μα γιατί το λες αυτό; Δεν προλαβαίνει; ή γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα; Δεν σε καταλαβαίνω.Τωρα απανταμε στον φιλο μας,που θελει να κανει γαμηλιο ταξιδι 4-5 ημερων και εχει μπατζετ 2000 ευρω.