elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
σταματηστε
Μα εννοειται οτι δε μιλαμε για τετοια ποσα και ειδικα στην Ελλαδα, το μπατζετ ειναι πολυ πιο χαμηλο οπως εχω αναφερει και στο αρχικο μου post.καλησπερα.. Το να δωσει καποιος 4000-5000 χιλιαδες ευρω και να μεινει Ελλαδα, το βλεπω σαν κατασπαταλησει οικονομοκων πορων..ενα ταξιδι στο εξωτερικο δεν σε κανει αυτοματως κοσμοπολιτη. Εαν εχεις το μυαλο σου ανοιχτο, ισως διευρυνεις τους πνευματικους σου οριζοντες, κατι που σιγουρα χρειαζομαστε στην Ελλαδα..Δεν εχω τιποτα προς τους ημεδαπους προορισμους αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν βλεπω το value for money...sorry...
Καθολου μα καθολου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο στις μερες που ζουμε...στο εγγυωμαι!Αν το ζητούμενο είναι να εντυπωσιαστεί το σόι και οι γειτόνισες απ' το γαμήλιο τότε αυτό πρέπει να είναι μακρινό και εξωτικό.
Εγω θα σου πρότεινα εντός Ελλαδος να πας Μεσσηνία. Έχει πολυ ωραίες παραλίες, καλο και φθηνό φαγητό, πολυ ζωή, η Καλαμάτα είναι μια όμορφη πόλη για βόλτες και αν μένεις Αθήνα είσαι και σε 2 ώρες απο το Σπιτι σου. Μπορείς να κλείσεις σε ένα απο τα καλα ξενοδοχεία της παραλίας της πόλης ή να κοιτάξεις προς Μαντινεια που είναι πιο ήσυχα. Θα χαλασεις πολυ λιγότερα και θα περασετε εξαιρετικά. Με τα υπόλοιπα λεφτα μπορείτε να πάτε κανά δυο ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να έχετε αξιοποιήσει τα λεφτα σας. Το να πας στο εξωτερικό, να κανεις καμία 10αρια ώρες πτήση για να κανεις μπάνια και ηλιοθεραπεία εμένα δν μου φαίνεται Value for moneyangelucky said:Συνοψιζοντας στη περιπτωση που καποιος διαθετει κοντα στα 2000 ευρω μεγιστο για 4-5 μερες ξεκουρασης, ξεκουρασης, ξεκουρασης...σε ενα ωραιο προορισμο την περιοδο του Αυγουστου....ποιες ειναι οι επιλογές που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος? Η μηπως το δευτερο καλυτερο ειναι να το ξεχασω εκ των προτερων?
Για 4 με 5 ημερες και ειδικα για ξεκουραση, οι μακρινοι προορισμοι ειναι εκτος συζητησης. Τωρα για να σου προτεινω, θα ηθελα να ξερω τι σημαινει ορος "ξεκουραση" για εσενα. Αραζω σε καμια παραλια ή περιπλανιεμαι στο χαλαρο γεμιζωντας εικονες;Συνοψιζοντας στη περιπτωση που καποιος διαθετει κοντα στα 2000 ευρω μεγιστο για 4-5 μερες ξεκουρασης, ξεκουρασης, ξεκουρασης...σε ενα ωραιο προορισμο την περιοδο του Αυγουστου....ποιες ειναι οι επιλογές που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος? Η μηπως το δευτερο καλυτερο ειναι να το ξεχασω εκ των προτερων?
Ξεκουραση δεδομενου οτι θα ακολουθησει μετα το γαμο εννοειται ενα και μονο...ενα ωραιο μερος για να απολαμβανω τη παραλια, το μπανιο, το φαγητο και ολα αυτα χωρις καμια βιασυνη για να δω το ενα ειτε το αλλο...Για 4 με 5 ημερες και ειδικα για ξεκουραση, οι μακρινοι προορισμοι ειναι εκτος συζητησης. Τωρα για να σου προτεινω, θα ηθελα να ξερω τι σημαινει ορος "ξεκουραση" για εσενα. Αραζω σε καμια παραλια ή περιπλανιεμαι στο χαλαρο γεμιζωντας εικονες;