renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
αν εισαι αγόρι κάτι θα γίνει!!!!η αλήθεια είναι πως ούτε εγω το καταλαβαίνω αυτό. όσο για το γαιδουρονήσι όταν πας please πάρε με κι εμένα!!!
αν εισαι αγόρι κάτι θα γίνει!!!!η αλήθεια είναι πως ούτε εγω το καταλαβαίνω αυτό. όσο για το γαιδουρονήσι όταν πας please πάρε με κι εμένα!!!
μου φαίνεται καλή η ιδέα...thanxΗ ιδέα της Κύπρου πώς σου φαίνεται?
Αν το ψάξεις μπορεί να βρεις κάποια καλή προσφορά.
σε ξεγελάει το nickname. λογικό...όχι όχι αγοράκι είμαι παντρεμένο κι εγώ!!!αν εισαι αγόρι κάτι θα γίνει!!!!
Η αλήθεια είναι πως όντως τα πακέτα είναι οικονομικότατα....Θα την έχω στο μυαλό μου για εμένα όμως. Δυστυχώς δεν τους βλέπω για τέτοια μέρη... πάντως σε ευχαριστώ πολύ...Τα 7ημερα καλοκαιρινά πακέτα για διακοπές στη Βόρεια Τυνησία που έχουν διανυκτερεύσεις κυρίως στη Χαμαμέτ ξεκινούν από 500 Ευρώ και κάτι αλλά έχουν πλήρη διατροφή.
Στα ίδια περίπου κυμαίνονται και οι τιμές για Τζέρμπα που στο πρώτο μου μήνυμα την μετονόμασα σε Τοζέρ (η Τοζέρ είναι στη Νότια Τυνησία, στις παρυφές της ερήμου).
Μακριά από την Κύπρο!!μου φαίνεται καλή η ιδέα...thanx
Γιατί μακριά? Έχω πάει 4-5 φορές Κύπρο αλλά για δουλειά και μπορω να πω πως μου άρεσε.Βέβαια σαν τουρίστας δεν μπορω να εκφέρω γνώμη.....Μου κάνει εντύπωση πάντως που λες μακριά...Μακριά από την Κύπρο!!
το είδα αλλά από τιμές τι παίζει? τώρα το ότι πήγες και μετά χώρισες μήπως να μου λέει κάτι?????? μην τα χαντακώσω τα παιδιά!!!!! πλάκα κάνω...Maris Hotels in Crete Island, Greece: crete hotels, greece accommodation, luxurious hotels crete, conferences crete accommodation, holidays crete, greece hotels, spa hotels crete, greece deluxe hotels, creta maris, terra maris, conventions greece, go
για δείξε τους αυτό!!! εδώ πήγα στον δέκατο γάμο μου! τώρα δεν είμαι παντρεμένη αλλα σου είπα γαιδουρονήσι!!!!! άπαιχτο!!!!
απλά δε μου αρέσει καθόλου.. και μια φίλη μου που πήγε το προηγούμενο καλοκαίρι το ίδιο μου πε.. γιατί να παέι καποιος στην Κύπρο για καλοκαιρινές διακοπές από τη στιγμή που έχουμε τόσα νησιά, τα περισσότερα καλύτερα από την Κύπρο??η Κρήτη που σου γραψε η Renata είναι καλύτερη λύση από την Κύπρο.. η Ελούντα πχ μια χαρά είναι για να αράξει κανείς..Γιατί μακριά? Έχω πάει 4-5 φορές Κύπρο αλλά για δουλειά και μπορω να πω πως μου άρεσε.Βέβαια σαν τουρίστας δεν μπορω να εκφέρω γνώμη.....Μου κάνει εντύπωση πάντως που λες μακριά...
κρητη τελος...η Κρήτη που σου γραψε η Renata είναι καλύτερη λύση