Άν πώ τίποτα θα' μαι πολύ κακός ή απλά αντικειμενικός;Να ρωτήσω εγώ κάτι αυτούς που πήγαν στη Μάλτα και δεν τη συνιστούν; Τι ακριβώς δεν σας άρεσε; (δεν έχω πάει, αλλά καλομελέτα κι έρχεται)
Βασικά δεν ήταν τίποτα όσο ωραίο το περίμενα. Αδιάφορα...Ούτε η πόλη μ'άρεσε αρχιτεκτονικά, σιγά, τι είχε για να μ'αρέσει; Όσον αφορά τα αρχαιολογικά (κατακόμβες κλπ) ε, είναι λίιιιγη παρηγοριά, αλλά δε φτάνει! Το φαγητό δε με ενθουσίασε. Πώ-πω, τα καλύτερα λέω!!Δηλαδή δεν ήταν ωραία αρχιτεκτονικά η πόλη; Δε σου άρεσαν τα αρχαιολογικά; (εγώ βασικά γι' αυτά πάω). Ήταν χάλια το φαγητό;Δεν ήταν ωραία τα κάστρα, οι κατακόμβες οι ναοί;
Άν πώ τίποτα θα' μαι πολύ κακός ή απλά αντικειμενικός;
Επεξηγηματικός και διαφωτιστικός. Ξηγήσου, μολόγα.
Καμία σχέση η Μάλτα με την πράσινη Ρόδο. Ίσως έχει κάποια σχέση με Κυκλάδες, μόνο που είναι εντελώς αποπνιχτική. Κυκλάδες δεν πολυπηγαίνω έτσι κι αλλιώς εγώ, αλλά όσον αφορά τη Ρόδο, ταβρίσκω τελείως διαφορετικά.Aπ' αυτά που διαβάζω (ξερό τοπίο, μεσαιωνικά κάστρα κτλ) περιγράφετε τη Μάλτα σαν ένα συνδυασμό κυκλαδίτικων νησιών και Ρόδου... και παρόλο αυτά την απαξιώνετε... μα κάθε καλοκαίρι όταν πηγαίνουμε σε κυκλαδίτικα νησιά, ξεραΐλα, τουρίστες και μηχανάκια δε βλέπουμε?
Υ.Γ. Από περιέργεια έκανα ένα googling σε φωτογραφίες απ' τη Μάλτα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, σίγουρα πολύ διαφορετική απ' την Κρήτη που πολλές πόλεις της θυμίζουν αστική Ελλάδα (δυστυχώς) και έχει κατεξοχήν ορεινό ελληνικό τοπίο (άλλωστε τα βουνά της είναι το τέλος της Πίνδου) που βλέπεις και αλλού στην Ελλάδα.
Έλα τώρα, με δουλεύεις... Τα φυτά που έχει η Ρόδος δεν ξεραίνονται ιδιαίτερα αναλόγως την εποχή. Φοίνικες, χουρμαδιές και πεύκα είναι ως επι των πλείστων. Φυσικά στο Ιόνιο έχει περισσότερο πράσινο, αλλά στην σύγκριση με τα κυκλαδονήσια είχα κάποια ένσταση...και σε σύγκριση με τη Μάλτα!
Οχι fitziano παιδι μου.....δεν ειναι πολυκατοικιες... igloo ειναι και αντισκοινα...Μα όλα αυτά τα άσπρα αριστερά τί είναι;
Πολυκατοικίες...
.