μηλο ! λεω εγω
Ρίξε μια ματιά και σε αυτή την ιστορία, δεν είναι πολύ μακροσκελής:Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι ότι ενώ έχω φάει κάποιο κόλλημα με την Μάλτα είχα πάντα κάποιους ενδοιασμούς απο όλα αυτά που μου έχουν πει, Πάντως η Κρήτη ανεβαίνει αρκετά ως υποψήφιος προορισμός...
Συμφωνω απολυτα. Η Ιταλια μου ακουγεται πιο ωραια για γαμηλιο και θα ξοδεψετε περιπου τα ιδια χρηματα.Εγω παντως στη θεση σου για Ιταλια θα την εκανα...η Βενετια ειναι σουπερ !!!!
Aν βαλεις εισιτήρια πλοιου με καμπινα αυτοκινητο και επιστροφη (ενοειτε σε δικλινη καμπινα) το ιδιο μεΣυμφωνω απολυτα. Η Ιταλια μου ακουγεται πιο ωραια για γαμηλιο και θα ξοδεψετε περιπου τα ιδια χρηματα.
Επειδη ρισκο ειναι και τα σχεδια μας για αυριο γιατι δεν ξερεις τι ξημερωνει γι αυτο θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο ρισκο και για τον Οκτωβρη. Κλεισε τα εισητηρια και καλο ταξιδι.
Kαι γιατι παρακαλω δεν μας ενημερωσες να σε υποδεχτουμε ????Εγώ πήγα γαμήλιο στην Κρήτη και θα σου το πρότεινα! Βέβαια είναι από τα αγαπημένα μας μέρη, πηγαίναμε συχνά-πυκνά ούτως ή άλλως, και εκείνη τη χρονιά καθώς δεν είχαμε άδειες κλπ κάναμε ένα πενθήμερο γαμήλιο στην Κρήτη. Έχει τα πάντα, μαγευτικές παραλίες, υπέροχα ορεινά χωριά, αυθεντικότητα. Μη σε νοιάζει που είναι μεγάλη, στόχος σας δεν είναι να γυρίσετε όλο το νησί. Επιλέξτε ένα νομό -εμείς αγαπάμε πολύ τα Χανιά και το Ρέθυμνο- και περιοριστείτε εκεί.