• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαμήλιο Ταξίδι Οκτώβρη

tsakk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι - Αφρική
Καταρχήν χαιρετώ το καλύτερο φόρουμ για ταξίδια στην Ελλάδα.
Μπράβο σε όσους έχουν βοηθήσει για αυτή τη καταπληκτική δουλειά.

Πάμε στο παρασύνθημα. Παντρεύομαι αρχές Οκτώβρη και ο μόνος λόγος που δεν τα έχω παίξει είναι αυτό το ταξίδι!!!:D

Θέλω τις συμβουλές σας και τη βοήθεια σας ώστε μέχρι τέλος του μήνα να έχω κλείσει τα εισιτήρια!!!

Τα χρήματα είναι πάνω κάτω 1.300 το άτομο (εισιτήρια-ξενοδοχείο) και λέμε για εκτός Ευρώπης.
Οι ημέρες είναι max 12 (Δευτέρα αναχώρηση επιστροφή Παρασκευή-Σάββατο).

Ένας συνάδελφος με έχει φάει για Σαμούι και βρήκα μια τιμή 5 βράδια Σαμούι και 2 βράδια Μπανγκόνκ (σύνολο 9-10 ημέρες) γύρω στα 1.100 με ξεχοδοχείο 4αστέρων.
Θέλω όμως να δώ και κάτι άλλο πριν αποφασίσω.

Για σαφάρι μου θέλω τα 2.000 (το άτομο) μου πέφτουν πολλά....

Ευχαριστώ προκαταβολικά

tsakk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι - Αφρική
Βοήθεια κανείς????

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κοίτα για Σρι Λάνκα. Το Σαμούι παραφορέθηκε....
Και ένα Νεπάλ δεν θα ήταν άσχημο για γαμήλιο αν δεν έχεις κόλλημα με παραλίες, φοίνικες και άλλα τέτοια στερεότυπα. Αντε... με το καλό...

Ααα! θα μείνεις εδώ http://www.villa-srilanka.com/ τελεία και παύλα!

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Καλώς τον tsakk.
Τσάκωσε την πρόταση της dim και θα περάσεις super,
η γυναίκα είναι αυθεντία σ αυτού του είδους τα ταξίδια.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Καλώς τον tsakk.
Τσάκωσε την πρόταση της dim και θα περάσεις super,
η γυναίκα είναι αυθεντία σ αυτού του είδους τα ταξίδια.
Είμαι είμαι.... το παραδέχομαι. Ακου τσακ τις συμβουλές μου και θα περάσεις ένα ταξίδι του μέλιτος που θα το θυμάσαι για ..... χρόνια. Δεν ξέρω βέβαια για ποιούς ακριβώς λόγους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα χαραχθεί ανεξίτηλα στο μνήμα σου εεε στην μνήμη σου ήθελα να πω.
Σρι Λάνκα. Ανεξάρτητοι. Χωρίς γκρούπ.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν θα διάλεγα το Κο Σαμούι με ΤΙΠΟΤΑ για γαμήλιο ταξίδι, αλλά θέμα γούστου είναι βέβαια αυτά. Αν επιμένεις για Ταϋλάνδη, το μπάτζετ σας φτάνει και σας περισσεύει ενώ υπάρχουν ένα σωρό νησάκια να διαλέξεις και πολλοί Ταϋλανδόπληκτοι εδώ για να σε βοηθήσουν στην επιλογή. Για μένα πχ το Koh Nang Yuan είναι ότι πρέπει. Χαλάρωση, φυσική ομορφιά και ρομαντσάδα. Αυτό ζητάς όμως εσύ?

afarm7.static.flickr.com_6016_5926122813_5886a9211e_b.jpg

Αν κάνεις αναζήτηση έχει πολλά θέματα με προτάσεις για γαμήλια ταξίδια, ρίξε μια ματιά και θα πάρεις αρκετές ιδέες φαντάζομαι.

Η ώρα η καλή!!!!

GTS

Member
Κι εγώ συμφωνώ με τη zmaria για το Σαμούι, απέφυγέ το, το νησί είναι επιεικώς μέτριο με μέτρια θάλασσα και παραλίες. Αυτοί που λένε συνεχώς για Σαμούι και το προτείνουν μάλιστα για γαμήλιο, είτε δεν έχουν πάει είτε δεν έχουν κανένα γούστο (σόρρυ κι όλας). Η Ταϋλάνδη έχει άπειρα ομορφότατα νησάκια να διαλέξετε.

tsakk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι - Αφρική
Κοίτα για Σρι Λάνκα. Το Σαμούι παραφορέθηκε....
Και ένα Νεπάλ δεν θα ήταν άσχημο για γαμήλιο αν δεν έχεις κόλλημα με παραλίες, φοίνικες και άλλα τέτοια στερεότυπα. Αντε... με το καλό...

Ααα! θα μείνεις εδώ Apa Villas - Thalpe & Illuketia Sri Lanka, Phulbari, Nepal - Rising Tide, Singapore τελεία και παύλα!
Θα ήθελα παραλία γιατί δεν θα πάω πουθενά το καλοκαίρι :(

Σρι Λάνκα μου ακούγεται ωραία και το ξενοδοχείο είναι super!!! Ξέρεις από τιμές και τι παίζει με το καιρό???

Ευχαριστώ

tsakk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι - Αφρική
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!!
Δεν έχω κανένα κόλλημα με τη Ταϊλάνδη. Απλώς μου έφαγε τα αυτιά ένας συνάδελφος που πάει κάθε χρόνο(....) και σε συνδυασμό με τις τιμές μου φάνηκε super.

Αυτό που θέλω είναι εάν μπορώ να συνδυάσω θάλασσα, χαλάρωση κ.τ.λ. και κάποια αξιοθέατα (γι'αυτό αποκλείσαμε με τη μια Μαλδίβες) και φυσικά να έχει καλό καιρό !!!
Το ταξίδι για Σαμούι το είχα σκεφτεί με μια τριήμερη στάση στη Μπανγκόκ για να δούμε και κάτι...!!!!!

Σήμερα μου είπανε και για Μπαλί...

Τι να πω το έχω λίγο χαμένα

creteroyal

New Member
Εμείς τον Οκτώβρη είχαμε πάει Σευχέλλες για γαμήλιο ταξίδι και ήταν φανταστικά! Ο καιρός είναι ΄ότι πρέπει γι'αυτήν την εποχή. Είναι πραγματικά τέλειος προορισμός για γαμήλιο ταξίδι.

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills