efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
συμφωνω με τα κοριτσια φυσικα.μονο αγαπητε βιασου παρακαλω γιατι απο μερα σε μερα θα κλεισω το πληρες προγραμμα της εκδρομης. θελω τα φωτα σου!!!!!!!!!!!
Οχι φιλε taxidologion..τι να σε ρωτησουμε.. Απλα κοβουμε τις φλεβες μας εδω μεσα!!Ειναι το ταξιδι ονειρο της πλειοψηφιας του φορουμ! Θελουμε ενα πληρες αρθρο!Θελουμε ολες τις λεπτομερειες του ταξιδιου!Αν ειναι πραγματι ο παραδεισος που ολοι εδω ονειρευομαστε να δουμε! Και φωτογραφιες αν μπορεις να ανεβασεις . Εγω θελω να μαθω για το Maupiti! Να υποθεσουμε οτι ηταν γαμηλιο ταξιδι? Ποσες μερες εμεινες?
Ξεκινα να μας τα πεις ΟΛΑ και στην πορεια θα κανουμε ερωτησεις!!
Το Aitutaki ειναι ενα απο τα νησια Κουκ και βρισκεται 220χλμ. βορεια της Ραροτονγκα , ειναι μια πραγματικη οαση στον ωκεανο. Αποτελειται απο το κυριως νησι και μια μεγαλη λιμνοθαλασσα τριγυρισμενη απο μικροτερα νησακια. Το τελευταιο νησακι της λιμνοθαλασσας Αιτουτακι εχει σχημα πατουσας οταν το βλεπεις απο ψηλα και γι΄αυτο το λενε 'one foot island'.παιδια τι ειναι το one foot aitutaki?
Πολυ καλες οι πληροφοριες που μας δινεις εδω , αλλα και αυτες που αναφερεις ανα φωτογραφια. Χαζεψα με τις φωτο απο το ονειρο μου , το one foot του Aitutaki. Αν μου ζητουσαν να επιλεξω μια μονο ημερισια εκδρομη στη ζωη μου , αυτην θα επελεγα.
Ερωτηση λοιπον..οπως σχολιαζεις και σε καποια φωτο , πολλοι συγκρινουν τη λιμνοθαλασσα του Aitutaki με αυτην της Μπορα μπορα. Καποιοι λενε οτι τα Κουκ ειναι πολυ καλυτερα.
Εσυ που τις ειδες απο κοντα τι λες? Που θα επελεγες να ξαναπας αν μπορουσες? Και φυσικα το ερωτημα που μας καιει ολους ειναι τα νησια Κουκ αρκετα πιο οικονομικα απο τη Γαλλικη πολυνησια? Απο διαφορα που εχω διαβασει και συζητησει αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει.
θυσαυρος οι πληροφοριες σας.η τιμη του εισιτηριου απιστευτη.ποση ωρα ειναι η πτησεις?να ξερω τι να περιμενω.
καλη τιμη για την ακρη του κοσμου.δεν ειναι υπερβολικη.πολλες ωρες ομως οι πτησεις.τα αεροπλανα για κουκ και μπορα μπορα ειναι μικρα ή κανονικα?