Σωστα.Απ' όσο θυμάμαι η φωτιά δεν είχε φτάσει μέχρι τη Λιχάδα, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό.... Στο Πευκί ναι, έφτασε δυστυχώς και δεν ξέρω πως είναι τώρα....
Aς μας πει καποιος από Εύβοια πως είναι τώρα το Πευκι
Σωστα.Απ' όσο θυμάμαι η φωτιά δεν είχε φτάσει μέχρι τη Λιχάδα, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό.... Στο Πευκί ναι, έφτασε δυστυχώς και δεν ξέρω πως είναι τώρα....
Πήγα δυστυχώς στο ίδιο σημείο 12 ώρες αφού κάηκε.. Δε θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες.Βλέπω το περσινό post (no 32) εδώ του φίλου orestescrete και πραγματικά μου έρχεται να δακρύσω σκεφτόμενος τί κατέγραψε ο φακός του ούτε 1 χρόνο πριν, και πως θα είναι τώρα η εικόνα. Θλίψη....
Καλησπέρα. Για ένα διήμερο, όπως το περιγράφεις, η Αιδηψός είναι μία τίμια επιλογή! Υπάρχουν κοντά τα Λιχαδονήσια και η Γιάλτρα για μπάνιο και το βράδυ έχει επιλογές για ποτό. Αν έχεις μεταφορικό μέσο στο πήγαινε ή στο έλα να κάνεις στάση στη Λίμνη. Είναι ένας πανέμορφος οικισμός!Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Σ/Κ δεν δουλεύω και λέω να πάω μια εκδρομουλα εντελώς μόνος μέχρι την Εύβοια. Χαλαρά πράγματα, κανα 2 μπανάκια μια μπύρα το βράδυ, εντελώς χαλαρά.
Αξίζει η βόρεια Εύβοια; Ψάχνω προτάσεις για προορισμούς εκεί, καθώς έχω επισκευτεί πολλές φορές τη νότια.
ΥΓ οποιαδήποτε άλλη πρόταση εκτός Εύβοιας, μέχρι 100-130 χλμ, καλοδεχούμενη
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Σ/Κ δεν δουλεύω και λέω να πάω μια εκδρομουλα εντελώς μόνος μέχρι την Εύβοια. Χαλαρά πράγματα, κανα 2 μπανάκια μια μπύρα το βράδυ, εντελώς χαλαρά.
Αξίζει η βόρεια Εύβοια; Ψάχνω προτάσεις για προορισμούς εκεί, καθώς έχω επισκευτεί πολλές φορές τη νότια.
ΥΓ οποιαδήποτε άλλη πρόταση εκτός Εύβοιας, μέχρι 100-130 χλμ, καλοδεχούμενη
Παίρνεις το φέρρυ από Γλύφα για Αγιόκαμπο.βόρεια Εύβοια αν έρχομαι απο Θεσσαλονίκη πως βολεύει γρηγορότερα να πάω οδικώς ?