el de abajo
Member
Οπότε πάμε φέτος Β. Εύβοια;; Εναλλακτικά κεντρική ή νότια Εύβοια και που μένουμε σαν βάση για ένα τετραήμερο; Κυμη και Κάρυστο αντίστοιχα ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;;;
ετσι οπως τα λενε τα παιδια μαλλον οχι β.ευβοια.Οπότε πάμε φέτος Β. Εύβοια;; Εναλλακτικά κεντρική ή νότια Εύβοια και που μένουμε σαν βάση για ένα τετραήμερο; Κυμη και Κάρυστο αντίστοιχα ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;;;
Οι ανατολικές και νότιες παραλίες της Εύβοιας είναι πολύ καλύτερες κατα την γνώμη, αλλά πιο δυσπρόσιτες και όταν δεν φυσάει....Οπότε πάμε φέτος Β. Εύβοια;; Εναλλακτικά κεντρική ή νότια Εύβοια και που μένουμε σαν βάση για ένα τετραήμερο; Κυμη και Κάρυστο αντίστοιχα ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;;;
την διάβασα αρκετά....απλά δεν ξέρω ακόμα που αξίζει να μείνεις σαν βάση, Κύμη ή κάπου αλλού κεντρικά, Κάρυστο ή κάπου αλλού νότια;Έχω γράψει μια ιστορία για την Εύβοια, αν θέλεις να δεις στο περίπου τι παίζει με τις παραλίες, γιατί δεν ξέρω τα γούστα σας ούτε τι ακριβώς ψάχνετε. Αν και είχα πάει εντός πανδημίας αλλά πριν τις φωτιές....
Η Κύμη μου άρεσε περισσότερο σαν οικισμός, αλλά η προσέγγιση των παραλιών, λόγω του κακού οδοστρώματος και του ορεινού της περιοχής, ήθελε περισσότερη ώρα. Αυτό που είχα δει πάντως και μου έκανε εντύπωση είναι οτι τα σ/κ πολύς κόσμος μετακινείται προς Κύμη, για τις τριγύρω παραλίες κυρίως και την Σκύρο, οπότε στους δρόμους γίνεται το αδιαχώρητο! Επίσης αν σας αρέσει να κάνετε βόλτες σε ορεινά μέρη είναι ιδανική για βάση.την διάβασα αρκετά....απλά δεν ξέρω ακόμα που αξίζει να μείνεις σαν βάση, Κύμη ή κάπου αλλού κεντρικά, Κάρυστο ή κάπου αλλού νότια;
Απ' όσο θυμάμαι η φωτιά δεν είχε φτάσει μέχρι τη Λιχάδα, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό.... Στο Πευκί ναι, έφτασε δυστυχώς και δεν ξέρω πως είναι τώρα....μιας και το τοπικ ειναι για βορεια ευβοια ,υπαρχει τιποτα που να εχει απομεινει στη βορεια ευβοια ,κυριως απο παραλιες που να μην εχει επηρεαστει απο τις φωτιες,να μην ειναι ολα καμενα γυρω απο τη θαλασα δηλαδη?
πχ λιχαδονησια?
ενω το Πευκι υποθετω που το ειχα αχτι να παω, πρεπει να ειναι δραμα ε?
Α έχετε και λιλιπούτειο συνταξιδιώτη, ωραία! Η Κύμη είναι οτι πρέπει αφού έχετε σκοπό να πάτε και Σκύρο. Τα βράδια είναι πιο όμορφα εκεί, ειδικά στον πάνω οικισμό!Με ενδιαφέρει να γυρνάμε κάθε μέρα και σε άλλο μέρος είτε σε παραλίες είτε σε γραφικά χωριά είτε σε οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον έχοντας μία σταθερή βάση για να μην αλλάζουμε σπίτια λόγω παιδιού...η περιοχή της Κύμης μου έχει κάνει κλικ επειδη θα παμε και Σκύρο μετά την τέταρτη μέρα οπότε κλείνω προς Κύμη.
Από Κύμη προς νότια παίζει για μονοήμερη, μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον, ή ξεφεύγουν οι αποστάσεις;
Ευχαριστώ πολύ Sassenach...αν χρειαστώ κάτι άλλο θα επανέλθω....Οι δρόμοι προς τη Δίρφη είναι πιο δύσκολοι και χάλια, αλλά προς Στενή αξίζει να πάτε όπως και στη Χιλιαδού που είναι οργανωμένη παραλία. Οι παραλίες βόρεια της Κύμης και μετά τη Χιλιαδού είναι παραλιάρες αλλά έχουν μία δυσκολία να πας και δεν είναι οργανωμένες, όπως και η Θάψα.....
Στην (ταξιδιωτική) πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποια ιδανική βάση. Η Εύβοια γενικά δεν είναι πολύ εύκολος προορισμός. Μεγάλες αποστάσεις, δρόμοι που θέλουν πολλή προσοχή, το καλοκαίρι ακόμη περισσότερη.την διάβασα αρκετά....απλά δεν ξέρω ακόμα που αξίζει να μείνεις σαν βάση, Κύμη ή κάπου αλλού κεντρικά, Κάρυστο ή κάπου αλλού νότια;