Βόλτες με αερόστατο στο εξωτερικό!

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.916
Likes
52.108
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στην Καππαδοκία, πέταξα κι εγώ, οι τιμές των πτήσεων ήταν καθαρά θέμα διαπραγματευτικής ικανότητας. Δεν είχε πολύ κόσμο (κάποιος μίλησε για 100 μπαλόνια! νομίζω πως δεν είχε πάνω από 10 όταν πήγαμε εμείς) κι έβαζαν κόσμο από διαφορετικές εταιρείες μαζί, ασχέτως του τι είχε πληρώσει ο καθένας. Η θέα καταπληκτική, ο...πιλότος ήταν ξένος και μας έλεγε πως τον πληρώνουν πάρα πολύ καλά, μετά πήγαμε για τσάι και μας εξηγούσε τα της εκπαίδευσης, κόστους και μισθών, αυτός δούλευε εκεί 6 μήνες το χρόνο, δε φάνηκε καθόλου κακή επαγγελματική επιλογή, αν και μας έλεγε ότι αυξάνεται συνεχώς ο ανταγωνισμός.

Θυμάμαι πως πληρώσαμε 180 ευρώ για 2 άτομα για τη μικρή πτήση (νομίζω 40 λεπτά, που έγινε μεγάλη, το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και την προηγούμενη ημέρα όπως μας είχαν πληροφορήσει Ισπανοί που έμεναν στη...σπηλιά μας, για τους λόγους που εξηγεί η ΕΡΣΗ) μετά από πολύ παζάρι, τα οποία -επειδή δεν είχαμε μετρητά- είχαν μια επιβάρυνση 10% λόγω της πληρωμής με κάρτα, δηλαδή ένα κατοστάρικο ο καθένας και το κλείσαμε last moment, δηλαδή πολύ αργά την προηγούμενη της αναχώρησης. Μιλάμε βέβαια για το 2003, πάνε 7 χρόνια από τότε.

Η θέα ήταν εκπληκτική, αλλά για μένα το δίωρο ήταν πολύ, νομίζω πως και η μία ώρα (πάντα σου δίνουν έξτρα 10-15', δηλαδή και τα 40' μια ώρα είναι) αρκεί... πετάξαμε πολύ νωρίς το πρωί και πεινούσα! Πάρτε κανένα σάντουιτς, σερβίρουν πρωινό πριν την πτήση, αλλά είναι από αυτά τα μινιμαλιστικά με το τσαγάκι και τα κρουασάν κι αν έχεις μάθει αλλιώς δεν έχει εστιατόριο στο μπαλόνι...

Επισυνάπτω μια φωτό.
 

Attachments

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.344
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Έχω πετάξει με αερόστατο στο Λούξορ το μακρινό 1997. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
 

YBONNH

Member
Μηνύματα
234
Likes
115
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
CIMG4939.jpg
Τεοτιχουακαν Μεξικο...
Πτηση πανω απο τον αρχαιολογικο χωρο.Μαγικό!!!
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
View attachment 6569
Τεοτιχουακαν Μεξικο...
Πτηση πανω απο τον αρχαιολογικο χωρο.Μαγικό!!!
:roll: Aχ.... Βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβάζετε και θέλω πολύ να κανω και εγω βολτα με αερόστατο! Οταν ειδα τις εικονες απο το ατύχημα στην Κίνα τρόμαξα λίγο :shock: αλλα πραγματικά ελπίζω να επιτραπούν ξανά οι "πτήσεις" :airplane:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
899.925
Μέλη
39.265
Νεότερο μέλος
pantelis8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom