• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βόλος - Frankfurt (Hahn) - Βόλος με Rayanair 41,98

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Mπράβω στην Rayan air και στον Βόλο (για την προσπάθειά τους να φέρουν την εταιρεία). Επιτέλους πραγματικά φθηνές τιμές. Υπ όψην ότι η τιμή συμπεριλαμβάνει και το κόστος της βαλίτσας 15 kg. :clap::clap::clap:
Η τιμή χωρίς την βαλίτσα ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 11,98 ? :shock::shock: με επιστροφή
https://www.bookryanair.com/skysales/FRPayment.aspx

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δεν πεταει απο αλλη πολη?Μονο απο Βολο?

Traveller

Member
Mπράβω στην Rayan air και στον Βόλο (για την προσπάθειά τους να φέρουν την εταιρεία). Επιτέλους πραγματικά φθηνές τιμές. Υπ όψην ότι η τιμή συμπεριλαμβάνει και το κόστος της βαλίτσας 15 kg. :clap::clap::clap:
Η τιμή χωρίς την βαλίτσα ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 11,98 ? :shock::shock: με επιστροφή
https://www.bookryanair.com/skysales/FRPayment.aspx
Πρώτα απόλα είναι Ryanair αλλά μικρό το κακό...

Δυο τρεις ερωτησούλες για τους πανηγυρτζήδες?

1.Που βρίσκετε αυτό το ρημάδι το Hahn και δεν το βρίσκω ρε παιδιά? Φήμες λένε ότι είναι στην μέση του πουθενά... ισχύει?

2. Ο Βόλος πόσο απέχει από την Αθήνα? Ισχύει αυτό το 3- 3,5 ώρες? Από Θεσ/κη? Είναι αλήθεια αυτό το 2-2,5 ώρες?

3. Η τιμή αυτή για πότε είναι? Ισχύει για Ιούλιο - Αύγουστο ή όχι? Τα δρομολόγια είναι καθημερινά ή όχι? Η χρέωση για μεταφορά της βαλίτσας είναι 20? το σκέλος ναι ή όχι?

4. Άκουσα κάτι φήμες για αυτά τα αεροπλάνα της Ryan, πως είναι φτιαγμένα για πυγμαίους... ισχύει αυτό?

Με άλλα λόγια... αν είσαι κάτοικος Θεσσαλίας άντε να την κάνεις την θυσία. Αλλά αν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσαλονίκης, πόσα είπαμε ότι θα πρέπει να σε πληρώσουν να τρέχεις στον Αλμυρό τις μέρες που αυτούς βολεύουν, να παίρνεις ένα αεροπλάνο για πυγμαίους, να σε φορτώνουν σα ζώο και να σε αφήνουν στη μέση του πουθενά στις 10 το βράδυ?

Όχι η τσιγκουνιά δεν είναι μαγκιά... βλακεία είναι... εγώ για 100 άντε 120 ευρώ δεν θα πάρω... οι πονηροί ας τρέξουν...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Ας μην ταιριάσει κάτι και για τους αθηναίους ρε τράβελερ. Τόσες εταιρείες πετάνε από το Βενιζέλος , στην Ryanair έμεινε το μάτι σας. Τι απληστία είναι αυτή βρε παιδί μου. Αν δε σου το είπαν , εδώ στα βόρεια οι περισσότεροι είμαστε ζουμπάδες, λίγο πολύ θα χωρέσουμε στα στενόκωλα αεροπλάνα του Ιρλανδού.

Blondeamon

Member
Προφανώς εσύ δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά και "χαλαλίζεις" και μια 120αρα για πλάκα. Η πλειοψηφία μας όμως δεν το κάνει και είναι στο καλύτερο της συμφέρον να πάει Βόλο με 40 ευρώ και να πάρει ενα τραίνο ή λεωφορείο για να πάει Θεσσαλονίκη παρά να της βγεί παραπάνω λεφτά.

Δεν καταλαβαίνω την κακοπροαίρετη κριτική. Και τα αεροπλάνα της ΒΑ για πυγμαίους είναι, το ίδιο και της easy. Έχω πετάξει και με τις 3 και οι διαφορές δεν είναι καν άξιες αναφοράς αφού το έχουν όλες παρακάνει (εκτός αν πετάς business class, τότε είσαι αλλού).

Traveller

Member
Προφανώς εσύ δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά και "χαλαλίζεις" και μια 120αρα για πλάκα. Η πλειοψηφία μας όμως δεν το κάνει και είναι στο καλύτερο της συμφέρον να πάει Βόλο με 40 ευρώ και να πάρει ενα τραίνο ή λεωφορείο για να πάει Θεσσαλονίκη παρά να της βγεί παραπάνω λεφτά.
Έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία... εγώ ταξιδεύω για να χαίρομαι και όχι για να ταλαιπορούμαι... Αν είναι κάθε φορά που θα πάω ένα ταξίδι να σπαταλάω 5-6 ώρες για να πάω στο Βόλο, να ταξιδέψω με ένα κάτεργο που δεν μου δίνουν ούτε νερό να πιώ, να φτάσω στη μέση του πουθενά στις 10 το βράδυ και να θέλω και άλλες 2 ώρες για να φτάσω στη Φρανκφούρτη τότε ναι ρε μπαγάσα τα χαλαλίζω τα ρημάδια τα 120?... εσύ προφανώς δεν τα χαλαλίζεις, βρίσκεις φυσιολογικά τα πιο πάνω και είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουν την ίδια γνώμη με σένα... πάσο, αλλά μην το λες και παραπέρα...

Επίσης μην το λες και πιο έξω ότι μια πτήση με την Β.Α έχει ελάχιστες διαφορές με αυτή της FR γιατί θα σε δέσουν...

ANEL

Member
εγώ νομίζω πως αυτές οι πτήσεις από Βόλο δεν σχεδιάστηκαν για να βολεύουν τους Αθηναίους ,αλλά τους τουρίστες που θέλουν να έρθουν στη περιοχή του Βόλου και από σπόντα και τους κατοίκους της περιοχής που θέλουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς χωρίς να ταλαιπωρηθούν 2-3 ώρες στον δρόμο για να φτάσουν Θεσσαλονίκη ή 4 ώρες για να φτάσουν Αθήνα.άρα αν τους βολεύουν οι πτήσεις και οι τιμές,όλα καλά.οι υπόλοιποι θα μείνουμε με ότι έχουμε!

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Πρώτα απόλα είναι Ryanair αλλά μικρό το κακό...

Δυο τρεις ερωτησούλες για τους πανηγυρτζήδες?

1.Που βρίσκετε αυτό το ρημάδι το Hahn και δεν το βρίσκω ρε παιδιά? Φήμες λένε ότι είναι στην μέση του πουθενά... ισχύει?

2. Ο Βόλος πόσο απέχει από την Αθήνα? Ισχύει αυτό το 3- 3,5 ώρες? Από Θεσ/κη? Είναι αλήθεια αυτό το 2-2,5 ώρες?

3. Η τιμή αυτή για πότε είναι? Ισχύει για Ιούλιο - Αύγουστο ή όχι? Τα δρομολόγια είναι καθημερινά ή όχι? Η χρέωση για μεταφορά της βαλίτσας είναι 20? το σκέλος ναι ή όχι?

4. Άκουσα κάτι φήμες για αυτά τα αεροπλάνα της Ryan, πως είναι φτιαγμένα για πυγμαίους... ισχύει αυτό?

Με άλλα λόγια... αν είσαι κάτοικος Θεσσαλίας άντε να την κάνεις την θυσία. Αλλά αν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσαλονίκης, πόσα είπαμε ότι θα πρέπει να σε πληρώσουν να τρέχεις στον Αλμυρό τις μέρες που αυτούς βολεύουν, να παίρνεις ένα αεροπλάνο για πυγμαίους, να σε φορτώνουν σα ζώο και να σε αφήνουν στη μέση του πουθενά στις 10 το βράδυ?

Όχι η τσιγκουνιά δεν είναι μαγκιά... βλακεία είναι... εγώ για 100 άντε 120 ευρώ δεν θα πάρω... οι πονηροί ας τρέξουν...
Φίλε Traveller παραδέξου το γουστάρεις τρελά τζέρτζελο κουβέντα να κάνουμε κλπ.
Είχα μια κρυφή ελπίδα μπας και δεν δεις το θέμα αλλά διαψεύστηκα. Λέω μεσημέρι είναι να το βάλω τώρα μπας και κοιμάται ο χριστιανός αλλά έπεσα έξω
Απαντώ λοιπόν στις απαντήσεις σου που είμαι σίγουρος ότι σου έφαγαν πολύ χρόνο για να τις βρεις πριν τις ρωτήσεις

1. το αεροδρόμιο βρίσκεται 126 Km (περίπου 1 ώρα και 28 λεπτά σύμφωνα με το Google maps) από το κέντρο της Φρανκφούρτης
Official website of the airport Frankfurt-Hahn
Κωδικός αεροδρομίου HHN
Δρομολόγια αεροδρόμιου σε όλη την Ευρώπη

2 Και τι με νοιάζει εμένα πόσο απέχει ο Βόλος από την Αθήνα ή ο Βόλος από την Θεσσαλονίκη; :shock::shock::shock:
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ταλαιπωρία είναι για μας που μένουμε στην επαρχία να κάνουμε ένα πάρα πολύ κουραστικό ταξίδι για να φθάσουμε στην Αθήνα και αμέσως μόλις φθάσουμε (κάνα τρίωρο πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου) να ξαναταξιδέψουμε. Ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα στην επιστροφή λόγω κούρασης (οι προερχόμενοι από επαρχία μπορούν να το επιβεβαιώσουν

3. Η τιμή που έγραψα (41,98 ?) είναι για 10 - 17 Ιουνίου
Για Ιούλιο η τιμή ανεβαίνει στον ουρανό (ενδεικτικά 22/7 - 29/7) στα 99,98 ? πάντα με την μεταφορά και της βαλίτσας.
Τα δρομολόγια είναι δυο φορές την εβδομάδα

4. Ε ναι τα αεροπλάνα της ryan είναι φτιαγμένα μόνο για πυγμαίους

τα υπόλοιπα περί βλακείας δεν τα σχολιάζω

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
1. το αεροδρόμιο βρίσκεται 126 Km (περίπου 1 ώρα και 28 λεπτά σύμφωνα με το Google maps) από το κέντρο της Φρανκφούρτης
Κωδικός αεροδρομίου HHN
Δρομολόγια αεροδρόμιου σε όλη την Ευρώπη
2 ώρες το κάνει το λεοφωρείο - τρένο δεν έχει, μετρό δε θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακρυά...

Έχω όμως μια απορία. Αφού το HNN είναι πιο κοντά στην πόλη του Λουξεμβούργου παρά στην πόλη της Φρανκφούρτης, δε θα ήταν πιο σωστό να το λένε Luxembourg-Hann ?

Κάνε μια διόρθωση στα γρήγορα...

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
2 ώρες το κάνει το λεοφωρείο - τρένο δεν έχει, μετρό δε θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακρυά...

Έχω όμως μια απορία. Αφού το HNN είναι πιο κοντά στην πόλη του Λουξεμβούργου παρά στην πόλη της Φρανκφούρτης, δε θα ήταν πιο σωστό να το λένε Luxembourg-Hann ?

Κάνε μια διόρθωση στα γρήγορα...
Ευχαριστώ έβγαζε μάτια.

XRISTOS71

Member
Και τα αεροπλάνα της ΒΑ για πυγμαίους είναι, το ίδιο και της easy. Έχω πετάξει και με τις 3 και οι διαφορές δεν είναι καν άξιες αναφοράς αφού το έχουν όλες παρακάνει (εκτός αν πετάς business class, τότε είσαι αλλού).
Πώς !!!!:shock::shock: έχει κάποια συγκριση το 767 της ΒΑ με τα αεροπλάνα της Ryan ...εδώ μάλλον εισαι φάουλ.

Γενικά πάντως οτι προσφορά βγαίνει για οπουδήποτε ειναι θετικό και καλό δεν χρειάζονται κακίες και αρνητικά σχόλια :D.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom