Πάντα κουβέντα τζέρτζελο κάνουμε και το γουστάρω αλλιώς δεν θα ήμουν στο φόρουμ...Φίλε Traveller παραδέξου το γουστάρεις τρελά τζέρτζελο κουβέντα να κάνουμε κλπ.
Να μην έχεις καμιά ελπίδα... ότι με ενδιαφέρει κάτι το βλέπω και ότι το ξέρω ΠΑΝΤΑ το σχολιάζω... όταν κάτι μου είναι άγνωστο απλά κάνω τουμπεκί και δεν το παίζω ξερόλας...Είχα μια κρυφή ελπίδα μπας και δεν δεις το θέμα αλλά διαψεύστηκα. Λέω μεσημέρι είναι να το βάλω τώρα μπας και κοιμάται ο χριστιανός αλλά έπεσα έξω
Το έγραψα σε άπταιστα Ελληνικά... όταν είσαι στη Θεσσαλία άντε να την κάνεις την θυσία... γιατί ασφαλώς περί θυσίας πρόκειται...2 Και τι με νοιάζει εμένα πόσο απέχει ο Βόλος από την Αθήνα ή ο Βόλος από την Θεσσαλονίκη;
Θα σου απαντήσω κι εγώ όπως μου απάντησες... μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μπέρδεψες τα μήλα με τα πορτοκάλια... τι με νοιάζει εμένα τι γίνετε στην επαρχία... εγώ για την Αθήνα και την Θεσαλονίκη μίλησα... το θέμα μας είναι η Ryanair στην Ελλάδα και όχι τα προβλήματα με τις αερομεταφορές στην Ελληνική επαρχία...Δεν μπορείς να φανταστείς τι ταλαιπωρία είναι για μας που μένουμε στην επαρχία να κάνουμε ένα πάρα πολύ κουραστικό ταξίδι για να φθάσουμε στην Αθήνα και αμέσως μόλις φθάσουμε (κάνα τρίωρο πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου) να ξαναταξιδέψουμε. Ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα στην επιστροφή λόγω κούρασης (οι προερχόμενοι από επαρχία μπορούν να το επιβεβαιώσουν
Περίπου ίδια με την προσφορά της LH... με την μόνη διαφορά πως η LH πετάει μέσα στην FRA και όχι στα λιβάδια της Γερμανίας... α στην προσφορά της LH περιλαμβάνετε και η μεταφορά της βαλίτσας και σου δίνουν και μια πορτοκαλάδα μπόνους...3. Η τιμή που έγραψα (41,98 ?) είναι για 10 - 17 Ιουνίου
Για Ιούλιο η τιμή ανεβαίνει στον ουρανό (ενδεικτικά 22/7 - 29/7) στα 99,98 ? πάντα με την μεταφορά και της βαλίτσας.
Όχι δεν είναι μόνο για πυγμαίους είναι και για τσίπιδες...4. Ε ναι τα αεροπλάνα της ryan είναι φτιαγμένα μόνο για πυγμαίους
Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι για ανταλλαγές πληροφοριών σχετικά με τα ταξίδια και όχι για αντιπαραθέσεις...
Νά'στε καλά όλοι σας..
Μην είσαι απόλυτος,δεν θα ψάχνεται καθόλου,έχει λεωφορεία που σε πάνε σε όλες τις πόλεις ''πέριξ'' του αεροδρομίου και σε απόσταση 200 χλμ. όπως θα διαπιστώσεις και στο παρακάτω link.στο συγκεκριμένο δρομολόγιο έχεις καταλάβει ότι θα φτάσει κάποιος στις 10 το βράδυ 2 ώρες μακρια από την FRA και θα ψάχνεται?