kanivalos
Member
Παίζει να μην κοιμούνται καν στο ζεστό τους κρεβατάκι αλλά σε κανένα πεζοδρόμιο τάβλα εντελώς...
ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Όντως
Παίζει να μην κοιμούνται καν στο ζεστό τους κρεβατάκι αλλά σε κανένα πεζοδρόμιο τάβλα εντελώς...
Το κανονικό μου όνομα είναι Νώντας...Τι είπαμε ακριβώς έκανες στις αντρικές τουαλέτες;
Οκ μου διέφυγε αυτό...ΝώνταΤο κανονικό μου όνομα είναι Νώντας...
Ξέρεις πολλές φορές ο προθάλαμος με τους νιπτήρες είναι κοινός και για άντρες και για γυναίκες....
Προφανώς για να αποκτήσει ανοσία το πιτσιρίκιΕγώ πάντως δεν θα ξεχάσω σε μια τουαλέτα ταβέρνας σε νησί μια μαμά αγγλίδα να βάζει το κοριτσάκι της να κάτσει στην πενταβρώμικη λεκάνη...... και εμάς που περιμέναμε να έχουμε πάθει σοκ!!!!!!
Λεπτομέρειες..εμείς κοιτάμε την υπόθεση της ταινίας Πάντως όντως ενώ εντός σπιτιού είμαστε καθαροί, στον έξω κόσμο..άστα να πάνε...Δεν εχετε δει σε πολλες ταινιες που ο πρωταγωνιστης κανει γυμναστικη, εχει γινει μουσκεμα και μετα σκουπιζεται με μια πετσετα και βαζει το καθαρο του το μπλουζακι;
Ε, βέβαια, αφού υπάρχει η νευρωτική ελληνίδα μάνα να τρέχει σαν την τρελή από πίσω σας να τα κάνει όλα, καθαροί είστε. Χωρίς αυτήν, θα σου 'λεγα τι καθαρά που είναι τα σπίτια σας...Πάντως όντως ενώ εντός σπιτιού είμαστε καθαροί, στον έξω κόσμο..άστα να πάνε...
Ε κάτι πήραμε από τη νευρωτική ελληνίδα μάνα που αναφέρειςΕ, βέβαια, αφού υπάρχει η νευρωτική ελληνίδα μάνα να τρέχει σαν την τρελή από πίσω σας να τα κάνει όλα, καθαροί είστε. Χωρίς αυτήν, θα σου 'λεγα τι καθαρά που είναι τα σπίτια σας...
Κατά κανόνα μια σύζυγο που να θυμίζει τη μάνα σαςΕ κάτι πήραμε από τη νευρωτική ελληνίδα μάνα που αναφέρεις
Κατά κανόνα μια σύζυγο που να θυμίζει τη μάνα σας