connosp
Member
CITI Hotel's Wrocław · Trzemeska 10, 53-679 Wrocław, PolandΚαλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει ξενοδοχείο ή διαμέρισμα στο Wroclaw
15΄από το κέντρο λόγω πάρκινγκ
CITI Hotel's Wrocław · Trzemeska 10, 53-679 Wrocław, PolandΚαλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει ξενοδοχείο ή διαμέρισμα στο Wroclaw
Θα συμφωνήσω,κι εμένα με κέρδισε περισσότερο σαν πόλη απο την (υπερτουριστική) Κρακοβία.Η κεντρική της πλατεία είναι εκπληκτική.(Αξίζει σαν πόλη, ήμουν πέρσι μετά τα Χριστούγεννα εκεί και εντυπωσιάστηκα με τις υπαίθριες αγορές-ήταν καλύτερες από Κρακοβία που πήγα μετά)
Το Wroclaw είναι κουκλάκι, δύο μέρες είναι οκ. Bάλε google maps να δεις όλες τις συνδέσεις ή Rome2rio.Καλησπέρα! Μια ερωτηση ήθελα να κάνω. Τέλος Ιουνίου προγραμματίσουμε ταξιδι στην Πολωνια. Λέμε να προσγειώθηκε Βροτσλαβ, να μείνουμε 2 μέρες κ μετά Κρακοβία για άλλες 5 μέρες. Αξίζει το Βροτσλαβ ή τζάμπα η ταλαιπωρία; Είναι μακριά από Κρακοβια; Πόσες ώρες με τρενο;
Το θέμα δεν είναι οι ώρες . Το θέμα είναι οι καθυστερήσεις που οριακά 99% έχει κάθε μέρα καθυστερήσεις (Εντάξει είμαι υπερβολικός. Αλλά , ναι! Έχει πάρα πάρα πολύ συχνά).Καλησπέρα! Μια ερωτηση ήθελα να κάνω. Τέλος Ιουνίου προγραμματίσουμε ταξιδι στην Πολωνια. Λέμε να προσγειώθηκε Βροτσλαβ, να μείνουμε 2 μέρες κ μετά Κρακοβία για άλλες 5 μέρες. Αξίζει το Βροτσλαβ ή τζάμπα η ταλαιπωρία; Είναι μακριά από Κρακοβια; Πόσες ώρες με τρενο;
Ευχαριστώ πολύ!!!!Το θέμα δεν είναι οι ώρες . Το θέμα είναι οι καθυστερήσεις που οριακά 99% έχει κάθε μέρα καθυστερήσεις (Εντάξει είμαι υπερβολικός. Αλλά , ναι! Έχει πάρα πάρα πολύ συχνά).
1 ή μαξ 2 μέρες είναι αρκετές, δεν έχει πολλά να δείτε, μεγαλούπολη πιο πολύ ,αν έχει και καλό καιρό μια μπυρίτσα στον ποταμό δίπλα θα είναι ιδανική
Τρένο περίπου είναι 3,5 ώρες αν πάνε όλα τρένο