EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ωραια ιδεα! και μπορεις να το συνδιασεις και με ποζναν... για "φτηνο" σχετικα ταξιδι εννοω αξιζει...
Και εγώ αγαπώ την Πολωνία αλλά θα έχω και παρέαΠολωνία και να μην αξίζει γίνεται; Δε νομίζω!
Όχι ότι έχω πάει στις συγκεκριμένες πόλεις κι έχω άποψη, απλά και μόνο όσα διάβασα εδώ, ωστόσο πόσο έξω να πέσεις; Συνδυάζεις και μια ακόμη πόλη και είσαι σουπερ.
Καλησπερα! Το Πόζναν δεν το είχα σκεφτεί,θα το κοιτάξω!!!Ευχαριστώ!ωραια ιδεα! και μπορεις να το συνδιασεις και με ποζναν... για "φτηνο" σχετικα ταξιδι εννοω αξιζει...
Λέγοντας παρέα εννοώ τον άντρα μου (όχι την αγαπημένη μου γυναικοπαρέα) που δεν πολύ περπατάει και με αγχώνει αλλά θα το κοιτάξω και για Πόζναν. Η Πολωνία είναι πολυ αγαπημένη χώρα και ελπίζω να πάω και σε άλλες πόλεις στο μέλλον! Περιμενω ιστορία για Πόρτο @psilos3 μην μας ξεχάσεις!!!Τις απολαμβάνω τις ιστορίες σου για το λόγο ότι πολύ θα ήθελα να το κάνω (να ταξιδεύω μόνη μου εννοώ) αλλά δεν νομίζω να το τολμήσω τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον.Πολωνία και να μην αξίζει γίνεται; Δε νομίζω!
Όχι ότι έχω πάει στις συγκεκριμένες πόλεις κι έχω άποψη, απλά και μόνο όσα διάβασα εδώ, ωστόσο πόσο έξω να πέσεις; Συνδυάζεις και μια ακόμη πόλη και είσαι σουπερ.
Δε περπατάει;(όχι την αγαπημένη μου γυναικοπαρέα) που δεν πολύ περπατάει και με αγχώνει αλλά θα το κοιτάξω και για Πόζναν
Από τα λίγα που χω δει στις δύο μεγάλες πόλεις την έχω αγαπήσει. Ελπίζω κι εγώ να δω περισσότερες, γι' αυτό σου λέω, μη το σκέφτεσαι, κλείσε!Η Πολωνία είναι πολυ αγαπημένη χώρα και ελπίζω να πάω και σε άλλες πόλεις στο μέλλον!
Κάτι θα κάνουμε και γι' αυτό.Περιμενω ιστορία για Πόρτο @psilos3 μην μας ξεχάσεις!!!Τις απολαμβάνω τις ιστορίες σου για το λόγο ότι πολύ θα ήθελα να το κάνω (να ταξιδεύω μόνη μου εννοώ) αλλά δεν νομίζω να το τολμήσω τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον.
Ναι έχω διαβάσει για αυτό το μοναστήρι αλλά αυτό που με προβληματίζει ότι με το τρένο θες 2 ώρες και οι υπόλοιποι τις παρέας νομίζω θα τσινήσουν δεδομένο ότι έχουμε μόνο τρεις μέρες εκτός εάν είναι πολύ μικρό το Wroclaw και το γυρίσουμε από την πρώτη μέρα.Θα το κρατήσω ομως ως ιδέα.Ευχαριστώ πολύ!Έχοντας ζήσει στην Πολωνία κι έχοντας γυρίσει αρκετά, το Wroclaw είναι στο τοπ-3 των Πολωνικών πόλεων για μένα. Για πιο εναλλακτικό συνδυασμό μπορείς να δεις και Czestochowa, για το μοναστήρι με την Black Madonna.
Από τα λίγα που χω δει στις δύο μεγάλες πόλεις την έχω αγαπήσει. Ελπίζω κι εγώ να δω περισσότερες, γι' αυτό σου λέω, μη το σκέφτεσαι, κλείσε!
Κάτι θα κάνουμε και γι' αυτό.
Όσο για τα solo, ποτέ δεν είναι αργά λένε, κάτι που έγινε και στη περίπτωση μου. Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως μόνος στη Πολωνία, αν και είναι χώρα με αρκετή διασκέδαση οπότε καλό είναι να υπάρχει το παρεΐστικο της υπόθεσης, κάτι που έγινε και στο Πόρτο.
Το Poznan πιο μακριά είναι πάντως...Ναι έχω διαβάσει για αυτό το μοναστήρι αλλά αυτό που με προβληματίζει ότι με το τρένο θες 2 ώρες και οι υπόλοιποι τις παρέας νομίζω θα τσινήσουν δεδομένο ότι έχουμε μόνο τρεις μέρες εκτός εάν είναι πολύ μικρό το Wroclaw και το γυρίσουμε από την πρώτη μέρα.Θα το κρατήσω ομως ως ιδέα.Ευχαριστώ πολύ!