Πολωνία Βρότσλαβ

Robert

Member
(Αξίζει σαν πόλη, ήμουν πέρσι μετά τα Χριστούγεννα εκεί και εντυπωσιάστηκα με τις υπαίθριες αγορές-ήταν καλύτερες από Κρακοβία που πήγα μετά)
Θα συμφωνήσω,κι εμένα με κέρδισε περισσότερο σαν πόλη απο την (υπερτουριστική) Κρακοβία.Η κεντρική της πλατεία είναι εκπληκτική.

vzach

Member
Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος μέρος για φύλαξη αποσκευών στο Βροτσλαβ;
Θα έχουμε γύρω στις 6 ώρες στην πόλη, και από θα φύγουμε με τρένο.

dimitramar

New Member
Καλησπέρα! Μια ερωτηση ήθελα να κάνω. Τέλος Ιουνίου προγραμματίσουμε ταξιδι στην Πολωνια. Λέμε να προσγειώθηκε Βροτσλαβ, να μείνουμε 2 μέρες κ μετά Κρακοβία για άλλες 5 μέρες. Αξίζει το Βροτσλαβ ή τζάμπα η ταλαιπωρία; Είναι μακριά από Κρακοβια; Πόσες ώρες με τρενο;

connosp

Member
Καλησπέρα! Μια ερωτηση ήθελα να κάνω. Τέλος Ιουνίου προγραμματίσουμε ταξιδι στην Πολωνια. Λέμε να προσγειώθηκε Βροτσλαβ, να μείνουμε 2 μέρες κ μετά Κρακοβία για άλλες 5 μέρες. Αξίζει το Βροτσλαβ ή τζάμπα η ταλαιπωρία; Είναι μακριά από Κρακοβια; Πόσες ώρες με τρενο;
Το Wroclaw είναι κουκλάκι, δύο μέρες είναι οκ. Bάλε google maps να δεις όλες τις συνδέσεις ή Rome2rio.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Και μια μέρα μια χαρά είναι! Πανέμορφο!

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Το θέμα δεν είναι οι ώρες . Το θέμα είναι οι καθυστερήσεις που οριακά 99% έχει κάθε μέρα καθυστερήσεις (Εντάξει είμαι υπερβολικός. Αλλά , ναι! Έχει πάρα πάρα πολύ συχνά).
1 ή μαξ 2 μέρες είναι αρκετές, δεν έχει πολλά να δείτε, μεγαλούπολη πιο πολύ ,αν έχει και καλό καιρό μια μπυρίτσα στον ποταμό δίπλα θα είναι ιδανική :)
Τρένο περίπου είναι 3,5 ώρες αν πάνε όλα τρένο :D

dimitramar

New Member
Το θέμα δεν είναι οι ώρες . Το θέμα είναι οι καθυστερήσεις που οριακά 99% έχει κάθε μέρα καθυστερήσεις (Εντάξει είμαι υπερβολικός. Αλλά , ναι! Έχει πάρα πάρα πολύ συχνά).
1 ή μαξ 2 μέρες είναι αρκετές, δεν έχει πολλά να δείτε, μεγαλούπολη πιο πολύ ,αν έχει και καλό καιρό μια μπυρίτσα στον ποταμό δίπλα θα είναι ιδανική :)
Τρένο περίπου είναι 3,5 ώρες αν πάνε όλα τρένο :D
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.572
Νεότερο μέλος
Ioanna12