greg_thess
Member
Για μονοήμερη δεν θα πήγαινα..3 μέρες τις θες τουλάχιστον.
Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι πολλα για τα μουσεια...αλλα δεν χρειαζεται ν εχεις καποιο πασο μονο η ταυτοτητα σου ειναι οκ...εμεις δεν βγαλαμε καποια καρτα για μουσεια τοτε παντως... απλα πηραμε μια go pass για τις μετακινησεις μαςκοστιζει 50 ευρω κ ειναι για 10 διαδρομες.. μπορειτε ν τη χρησημοποιησεται και οι 2 πχ..5 διαδρομες η μια 5 η αλλη. Τα μουσεια εχουν καποιες εκπτωσεις για ατομα κατω των 26Σε ευχαριστώ πολύ @Kallye, μιας και έζησες Βέλγιο θα σε εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα! Είμαστε και οι 2 κάτω των 26, αλλά δυστυχώς με ανενεργά πάσο. Με τα μουσεία τι παίζει; Είδα ότι στις Βρυξέλλες must see είναι το μουσείο του Μαγκρίτ και των καλών τεχνών. Εμείς σαν κάτω των 26, πληρώνουμε λιγότερο, πρέπει να βγάλουμε την κάρτα νέων (ISIC) ή και με την ταυτότητα είμαστε κομπλέ;
Μια ημερα δεν φθανει καντες 2....Είναι η αδερφή μου εκεί εδώ και κανά μήνα εράσμους και θα της κάνουμε αρμένικη Αμστερνταμ αξίζει για μονοήμερη;
Εγω παντως παρισι θα πηγαινα...μονο 3 ωρες αποστασηΓια μια εβδομάδα είναι όντως υπερβολή, μέχρι και Άμστερνταμ πας για εκδρομή.
σκεφτόμουν να κατέβω και να κοιμηθώ μία νύχτα αλλά όπως το κόβω θα πάνω στη Namur από εκεί Dinant και θα κοιμηθώ εκεί ένα βράδυ τι λες?Το Λουξεμβούργο πως το εννοείς ?
και όμως πέρυσι υπήρξε αλλαγή..Place de Brouckère (ανέτρεξα στις φωτογραφίες μου και το βρήκα)Τα πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου, ρίχνονται από το Mont des Arts (Kunstberg). Όλος ο κόσμος μαζεύεται στην Place Royal, αλλά είναι ορατά κι από την Kaizerslaan.