Υπάρχει σοβαρά ενδεχόμενο ακύρωσης της κάρτας εντός Ευρώπης; Γιατί εγώ είμαι επιφυλακτική στο να δώσω σε αγνώστους τόσο προσωπικές πληροφορίες.Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε την τράπεζα για τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού.
μα δεν δίνεις προσωπικα στοιχεια σε καποιον!Υπάρχει σοβαρά ενδεχόμενο ακύρωσης της κάρτας εντός Ευρώπης; Γιατί εγώ είμαι επιφυλακτική στο να δώσω σε αγνώστους τόσο προσωπικές πληροφορίες.
Με βάση την ενημέρωση που είχα από την τράπεζα, η χρήση της κάρτας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στη χώρα που δηλώνεις εκείνες τις μέρες και όχι στην Ελλάδα. Οπότε τι γίνεται:λες μονο στην τραπεζα σου ποιες ημερομηνίες θα εισαι εκτος ελλαδας
δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες! το εχω κανει σε λονδινο, βερολινο, δανια και Σουηδία (και δεν ειχα δηλωσει Σουηδία ) τσεχια και τωρα βελγιο! βασικα και να μην δηλώσεις τις ημερομηνίες που θα πας πάλι η καρτα σου θα δουλευει οπου κ αν πας, απλα για παν ενδεχομενο μπλοκαρισματος της καρτας σου δηλωνεις το ποτε θα πας! ειναι προαιρετικο ! ειμουν δανια τις γιορτές και δεν ειχα κανεαν προβλημα, δεν εκανα ουτε συνάλλαγμα ! κυριος οι VISA δεν κολλαν ποτε, τις δεχοντε ολοι ! Η american express μονο υπαρχουν καταστήματα - μαγαζια που δεν την δεχονταιΜε βάση την ενημέρωση που είχα από την τράπεζα, η χρήση της κάρτας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στη χώρα που δηλώνεις εκείνες τις μέρες και όχι στην Ελλάδα. Οπότε τι γίνεται:
- αν πας σε περισσότερες χώρες σε ένα ταξίδι και δεν το έχεις δηλώσει
- αν επιστρέψεις νωρίτερα
- αν επιστρέψεις αργότερα
Το θεωρώ περίπλοκο, αν δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, και όντως δεν θα ήθελα να γνωρίζουν άγνωστοι πότε το σπίτι μου είναι αδειο.
σε πια τραπεζα πηρες και σου ειπαν κατι τετοιο ?Περίεργο. Η υπάλληλος που με ενημέρωσε ήταν απόλυτη στο ότι η κάρτα θα ήταν αποδεκτή αποκλειστικά στη χώρα που θα δήλωνα και όχι στην Ελλάδα ή άλλη χώρα το διάστημα εκείνο.
Μια χαρά ασφαλής πόλη είναι η Βρυξέλλες. Το Anderlecht δεν είναι και το καλύτερο μερος να μείνει κανείς. Φαντάσου το σαν το Ραμπάτ σε μικρογραφία.... (το έπιασες το υποννοούμενο).εχω ακουσει οτι οι Βρυξελλες δεν ειναι και η πιο ασφαλες πολη !
εμεις κλεισαμε ξενοδοχειο στην περιοχη Anderlecht, λετε να εχουμε κανα προβλημα εκει ? βεβαια το ξενοδοχειο στα σύνορα με το κεντρο εδω :
https://www.google.gr/maps/place/Hôtel Vanbelle/@50.8433574,4.3341612,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x8c9962223f30ac19?hl=el
800 μετρα απο τον σταθμο τον τρενων, ενα αλλο ερώτημα ειναι οτι εμεις θα ειμαστε στον σταθμο τα μεσανυχτα, να παμε με τα ποδια ή να παρουμε ταξι ??