• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Βρυξέλλες-Μπρυζ - Γάνδη Πληροφορίες!!!

patheodw6

New Member
δες δυο δικα μου αρχεια προγραμματισμου,για τις συγκεκριμενες πολεις.
Αν θελεις διευκρινησεις,γιατι αφορουν δικη μου οργανωση/προγραμματισμο, στην διαθεση σου
Ευχομαι καλο ταξιδι

Σ'ευχαριστώ πολυ και παλι. Από αξιοθεατα με καλυψες πληρως. Απο φαγητό και διασκεδαση έχεις να προτείνεις κατι;

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Ταξιδεύω για Βρυξέλλες στις 11/05 (Πέμπτη) με Brussels Airlines και επιστροφή Κυριακή από Σαρλερουά. Ουσιαστικά μιλάμε για 2 καθαρές μέρες διαμονής. Βασικός στόχος είναι να επισκεφτώ Μπρυζ αφήνοντας Βρυξέλλες για επόμενη φορά. Με βάση τα όσα διαβάζω αξίζει και μια μονοήμερη Γάνδη. Γενικά επειδή θα ερχόμαστε από δουλειά και πίεση δε θέλω να φορτώσω το πρόγραμμα μας.
Θα ήθελα μια ιδέα πως να κινηθούμε σε πρώτη φάση. Από ότι κατάλαβα η μετακίνηση με τρένο είναι σχετικά εύκολη. Σκεφτόμουν Πέμπτη βράδυ-Παρασκευή Μπρυζ-Σάββατο μονοήμερη Γάνδη-Κυριακή πρωι Μπριζ και μετά τρένο για Σαρλερουά.
Συγχαρήτηρια για το φίλο chrgkoutz

hamurabi

Member
παιδια καλησπερα. Θα μείνω ένα βράδυ Βρυξέλλες και δυο βραδιά στη μπριτζ η στη Γάνδη.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Δεδομένου ότι δυο άτομα θα πάμε από το αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες και επιστροφή στο τέλος του ταξιδιού.
Στο ενδιάμεσο θα χρειαστούμε τρένο Βρυξέλλες-Γάνδη-μπριτζ και πάλι πίσω.
Μήπως τελικά συμφέρει να νοικιάζω αμάξι?

escursione

Member
παιδια καλησπερα. Θα μείνω ένα βράδυ Βρυξέλλες και δυο βραδιά στη μπριτζ η στη Γάνδη.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Δεδομένου ότι δυο άτομα θα πάμε από το αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες και επιστροφή στο τέλος του ταξιδιού.
Στο ενδιάμεσο θα χρειαστούμε τρένο Βρυξέλλες-Γάνδη-μπριτζ και πάλι πίσω.
Μήπως τελικά συμφέρει να νοικιάζω αμάξι?
Μια χαρα τρένα εχει να πας γανδη και μπρυζ

paefstra

Member
Θα νοικιαζες αυτοκινητο στην Αθηνα για να πας τριημερο σε αποσταση Λουτρακι /Κορινθο και μαλιστα χωρις να το χρησιμοποιησεις καθολου εντος των πεζοδρομημενων πολεων; Αν ναι, τοτε νοικιαζεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ούτε καν αυτοκίνητο. Τρένο και από εμένα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αυτοκίνητο πάρε αν θες να κάνεις καμμιά βόλτα εκτός πόλεων ή σε μικρά μέρη (π.χ. westmalle, Baarle-Hertog). Ανάλογα την εποχή που θα πας, η εξοχή και τα μικρά χωριά (εκτός αυτοκινητόδρομων) μπορεί να είναι από όμορφα ως υπέροχα.
Αν πάλι θες να πας βιαστικά από πόλη σε πόλη, πάρε το τρένο.

hamurabi

Member
Αν δεδομένου ότι μένω Γάνδη θέλω να είμαι μια μέρα Μπρυζ και να γυρίσω αργά το βράδυ στη Γάνδη στο ξενοδοχείο,πως θα το κάνω με.το.τρενο; Δε θαχει πχ ενα τελευταίο 10-11 το βράδυ;

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το βασικό είναι τι κόστος έχουν τα δρομολόγια που είπα από πανω με τρένο για δύο άτομα γιατί αν η τιμή είναι κοντά στο να νοικιάσω αυτοκίνητο τότε γιατί όχι δεδομένου ότι γλυτώνω ταλαιπωρίες να ψάχνομαι για εισητηρια ,μέσα στα τρένα πιο πάει που,να μην έχω άγχος πόσο αργά θα κάτσω στη Μπρυζ ώστε να.μη χάσω το τελευταίο τρένο κτλ κτλ
Είναι πάρα πολλά τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου αρκεί να μην είναι πολλά παραπάνω τα λεφτά

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Mην ανησυχείς υπάρχει τρένο για Γάνδη στις εντεκάμισι το βράδυ και στις τέσσερις τα χαράματα σε περίπτωση που συνεχίσετε για άγριο κλάμπινγκ στη Μπρυζ.

Last edited:

hamurabi

Member
Τρέις ερωτησεις..
1) από αεροδρόμιο προς κεντρο Βρυξελλών με τι συμμφερει να πάω και πόσο κάνει περίπου;
2)τιμή από Βρυξέλλες για Μπριζ με τρένο;
3) μπορω να.παω κατευθείαν απτό αεροδρόμιο των Βρυξελλών στη Μπριζ; Αν ναι ξέρουμε περίπου κόστος;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

escursione

Member
Αν δεδομένου ότι μένω Γάνδη θέλω να είμαι μια μέρα Μπρυζ και να γυρίσω αργά το βράδυ στη Γάνδη στο ξενοδοχείο,πως θα το κάνω με.το.τρενο; Δε θαχει πχ ενα τελευταίο 10-11 το βράδυ;

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το βασικό είναι τι κόστος έχουν τα δρομολόγια που είπα από πανω με τρένο για δύο άτομα γιατί αν η τιμή είναι κοντά στο να νοικιάσω αυτοκίνητο τότε γιατί όχι δεδομένου ότι γλυτώνω ταλαιπωρίες να ψάχνομαι για εισητηρια ,μέσα στα τρένα πιο πάει που,να μην έχω άγχος πόσο αργά θα κάτσω στη Μπρυζ ώστε να.μη χάσω το τελευταίο τρένο κτλ κτλ
Είναι πάρα πολλά τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου αρκεί να μην είναι πολλά παραπάνω τα λεφτά
Τρένο για μπρυζ και γανδη έχει συνέχεια δεν χρειάζεται να ψάχνεις τίποτα Πηγαίνεις στο σταθμό στο γκισε η στους αυτόματους πωλητές και αγοράζεις το εισιτήριο σου Σάββατοκυριακο έχουν μισή τιμη. Ετσι κ αλλιώς στη μπρυζ μετά τις 8_9 μονος θα κυκλοφορείς στο δρόμο!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom