Bahari
Member
Ιαβαϊκά;;; :roll: Τι σχέση έχουν οι Φιλιππίνες με την Ιάβα; :roll:Θυμηθηκα !Ιαβαικα νομιζω...αν κανω λαθος διορθωστε με!
Η επίσημη γλώσσα των Φιλιππίνων είναι η tagalog (μαζί με τα αγγλικά)
Ιαβαϊκά;;; :roll: Τι σχέση έχουν οι Φιλιππίνες με την Ιάβα; :roll:Θυμηθηκα !Ιαβαικα νομιζω...αν κανω λαθος διορθωστε με!
Ε, σίγουρα το malakas θα σημαίνει άνδραςΗ μια απο τις δυο λεξεις σημαινει ανθρωπος η ανδρας!Κ επειδη κι εγω παω για υπνο δε λεω αλλα!!!Εσεις θα ξημερωθητε!!!!
χαχαχαχα συγνωμη αν σε απογοητευω,αλλα δεν σημαινει ανδρας .. σημαινει δυνατος να το παρει το ποταμι για να γραψει και καποιος αλλος;Ε, σίγουρα το malakas θα σημαίνει άνδρας
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι?
χαχαχαχα συγνωμη αν σε απογοητευω,αλλα δεν σημαινει ανδρας .. σημαινει δυνατος να το παρει το ποταμι για να γραψει και καποιος αλλος;
ναι αυτο σημαινει ... πες εσυ τωραΑααα, με συγχωρείς, εγώ πίστεψα τη xara_xaroumeni που είπε ότι θα πει άνδρας
Θα δοκιμάσω το "να είσαι δυνατός" αλλά νομίζω πρώτα τη γλώσσα τη βρήκε η xara_xaroumeni άρα ας βάλει αύριο!
Καλό κουράγιοEarth βαλε εσυ γιατι εγω δεν προλαβαινω.. ειμαι στη δουλεια και πηζω....!
Α, να και κατι που ξερω! "Σ'αγαπω" στα Δανεζικα. ( μας το μαθαιναν φιλες απο τη Δανια-ουτε που θυμαμαι την προφορα φυσικα! )