Bahari
Member
Ιαβαϊκά;;; :roll: Τι σχέση έχουν οι Φιλιππίνες με την Ιάβα; :roll:Θυμηθηκα !Ιαβαικα νομιζω...αν κανω λαθος διορθωστε με!
Η επίσημη γλώσσα των Φιλιππίνων είναι η tagalog (μαζί με τα αγγλικά)
Ιαβαϊκά;;; :roll: Τι σχέση έχουν οι Φιλιππίνες με την Ιάβα; :roll:Θυμηθηκα !Ιαβαικα νομιζω...αν κανω λαθος διορθωστε με!
Ε, σίγουρα το malakas θα σημαίνει άνδραςΗ μια απο τις δυο λεξεις σημαινει ανθρωπος η ανδρας!Κ επειδη κι εγω παω για υπνο δε λεω αλλα!!!Εσεις θα ξημερωθητε!!!!![]()
χαχαχαχα συγνωμη αν σε απογοητευω,αλλα δεν σημαινει ανδρας .. σημαινει δυνατοςΕ, σίγουρα το malakas θα σημαίνει άνδρας
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι?![]()
χαχαχαχα συγνωμη αν σε απογοητευω,αλλα δεν σημαινει ανδρας .. σημαινει δυνατοςνα το παρει το ποταμι για να γραψει και καποιος αλλος;
ναι αυτο σημαινει ... πες εσυ τωραΑααα, με συγχωρείς, εγώ πίστεψα τη xara_xaroumeni που είπε ότι θα πει άνδρας![]()
Θα δοκιμάσω το "να είσαι δυνατός" αλλά νομίζω πρώτα τη γλώσσα τη βρήκε η xara_xaroumeni άρα ας βάλει αύριο!
Καλό κουράγιοEarth βαλε εσυ γιατι εγω δεν προλαβαινω.. ειμαι στη δουλεια και πηζω....!![]()
Α, να και κατι που ξερω! "Σ'αγαπω" στα Δανεζικα. ( μας το μαθαιναν φιλες απο τη Δανια-ουτε που θυμαμαι την προφορα φυσικα!)