Bahari
Member
Κροάτικα;;;
να το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολο μαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..Εννοείται! Ορεστη
Βάλε γιατί η λέξη μου ήταν λίγο international χωρίς να το ξέρωνα το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολο μαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..
Εντελώς συμπτωματικά (από τιμολόγιο πελάτη): Petek = Παρασκευή (στα Σλοβένικα) και κηρήθρα (στα τούρκικα - αυτό όχι συμπτωματικά)
κάνε μας να το ξενυχτήσουμενα το συνεχισω ή να μην το συνεχισω ρε παιδια; γιατι το προηγουμενο που εβαλα μου φανηκε αρκετα ευκολο μαλλον πρεπει να σας ζορισω λιγο ..
δεν έχουμε παγκόσμια αποκλειστικότητα;;; πέφτω από τα σύννεφαΤωρα που το ειδα παντως και στα σλοβακικα αυτο σημαινει χαχαχα .. η λεξη-φραση που θα βαλω ειναι αστεια,αλλα υπαρχει ..
laging malakas
και ομως δεν εχουμε .. μαλιστα οταν με το καλο,οποιος και οταν το βρει θα δει οτι εχει κ πολυ ωραιο νοημαδεν έχουμε παγκόσμια αποκλειστικότητα;;; πέφτω από τα σύννεφα
Έχει καμιά σχέση με τα στενά Μαλακα στην ΣιγκαπουροΙνδονησιοΜαλαισία ?Τωρα που το ειδα παντως και στα σλοβακικα αυτο σημαινει χαχαχα .. η λεξη-φραση που θα βαλω ειναι αστεια,αλλα υπαρχει ..
laging malakas