Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

mariadimi

Member
Δε βοηθάς κι εσύ μς τις απαντήσεις σου αν δε το χεις καταλάβει, στο λέω πολύ καλοπροαίρεατα. Κι εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν οτι τα ταξίδια και οι διακοπές του κόσμου θα έπρεπε να είναι «υποχρεωτικά», ωστόσο ζούμε σε μια χώρα που για οκτώ στους δέκα είναι άπιαστο όνειρο.

Θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις, να μας φέρεις ενα παράδειγμα απ' όσα λες οτι γνωρίζεις για φίλους σου του εξωτερικού, θα μπορούσες να προτείνεις κάτι τύπου ιντερνετικής πλατφόρμας χορηγιών - επιδοτήσεων. Αντ' αυτού ανακυκλώνεις μια ουτοπική συζήτηση με κόντρα, πως θέλεις να σου απαντήσει καθένας δηλαδή όταν δεν εξηγείς;
Και εγώ πολύ καλοπροαιρετα θα σου απαντήσω οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχτηκα τέτοια επίθεση χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν. Δεν θέλω να ανακυκλώνω τίποτα, αλλά έπεσαν πάνω μου σαν σμήνος από ακρίδες να με φάνε λες και τους εθιξα προσωπικά. Εγώ μια ιδέα- πρόταση έκανα και δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε αυτό το φόρουμ για κανέναν λόγο, αν και παλιότερα πήρα κάποιες πολύτιμες συμβουλές. Το να κάτσω να αναλωσω τον χρόνο μου προτείνοντας ιντερνετικές πλατφόρμες κτλ το βρίσκω κάτι εντελώς ανούσιο. Το τελευταίο που θα έκανα αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο ούτε αυτό, είναι να δημοσιεύσω μια φωτογραφία απο συλλογή με τιμητικές ταξιδιωτικες διακρίσεις που έχει φιλικό μου ζευγάρι από το Μάντσεστερ. Μακάρι να κατεβάσουν την ανάρτηση οι mods γιατί τελικά ήταν όντως ανούσιο απευθυνόμενη σε τέτοιο κοσμο

mariadimi

Member
Τα ταξιδια ανοιγουν το μυαλο σας και σας κανουν καλυτερους ανθρωπους, καλυτερους απο τους κοινους θνητους που πανε εξοχικο. Αυτο ειναι το βραβειο σας.
Το είδα πόσο ανοιχτομυαλοι είναι μερικοί εδώ μέσα που δήθεν ξεχωρίζουν από τους κοινούς θνητούς!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κοπελιά;; δεν είναι στραβός ο γιαλός....δεν πέσαμε πάνω σου ένα σωρό άνθρωποι να σε φάμε γιατί μιλάς λογικά και με επιχειρήματα, αλλά επειδή δείχνεις εκτός τόπου και χρόνου!
Επιπλέον όπως πολύ σωστά σου επισημαίνει ο @psilos3 ανακυκλώνεις κάτι το οποίο όλοι εμείς αγνοούμε δίχως να προσφέρεις και τίποτα στη συζήτηση.
Travel grants υπάρχουν στο εξωτερικό για τους φοιτητές όπως και τα sabatical για τους εργαζόμενους που είναι όμως κάτι άλλο.
Εσύ εμμένεις στη φαντασίωσή σου και μπήκες σ ένα φόρουμ που ο κόσμος ταξιδεύει λίγο ή πολύ, ο καθένας ξέρει με τι θυσίες να μας την πεις κ από πάνω επειδή διαφωνούμε με τις κορνίζες των φίλων σου.
Λογικό να βγάζεις τσατίλα με τόση καζούρα, αλλά δες και λίγο και τη δική σου ρητορική.

mariadimi

Member
Κοπελιά;; δεν είναι στραβός ο γιαλός....δεν πέσαμε πάνω σου ένα σωρό άνθρωποι να σε φάμε γιατί μιλάς λογικά και με επιχειρήματα, αλλά επειδή δείχνεις εκτός τόπου και χρόνου!
Επιπλέον όπως πολύ σωστά σου επισημαίνει ο @psilos3 ανακυκλώνεις κάτι το οποίο όλοι εμείς αγνοούμε δίχως να προσφέρεις και τίποτα στη συζήτηση.
Travel grants υπάρχουν στο εξωτερικό για τους φοιτητές όπως και τα sabatical για τους εργαζόμενους που είναι όμως κάτι άλλο.
Εσύ εμμένεις στη φαντασίωσή σου και μπήκες σ ένα φόρουμ που ο κόσμος ταξιδεύει λίγο ή πολύ, ο καθένας ξέρει με τι θυσίες να μας την πεις κ από πάνω επειδή διαφωνούμε με τις κορνίζες των φίλων σου.
Λογικό να βγάζεις τσατίλα με τόση καζούρα, αλλά δες και λίγο και τη δική σου ρητορική.
Εύα επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν ήθελα να προσβάλλω κανεναν. Να προσφέρω τι σε μια τέτοια συζήτηση; Έχω συνεννοηθεί πολύ καλύτερα με ιθαγενείς στον Αμαζόνιο (δεν τους υποτιμώ τώρα απλά έφερα ένα παράδειγμα) που δεν μιλούσαν ούτε αγγλικά, ούτε Πορτογαλικά καλά καλά. Δεν θέλω να την πω σε κανέναν. Απ' ότι κατάλαβα είστε μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζεστε αρκετά, τουλάχιστον διαδικτυακά και οποίο καινούριο μέλλος δεν συμφωνεί με την " γραμμή " που ακολουθεί το παρών φόρουμ εξοστρακιζεται και καίγεται στην πυρά. Για αυτό το λόγο μείνετε μονιασμένοι να ανταλλάζετε τις "πολύτιμες" εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας και ευχαριστώ για το πολύτιμο μάθημα που μου δώσατε σήμερα. Να μην ξαναμπώ στον κόπο να ξαναχασω ούτε 1 λεπτό απο τον χρόνο μου σε τέτοιες σφηγκοφωλιες.

maria91

Member
Το είδα πόσο ανοιχτομυαλοι είναι μερικοί εδώ μέσα που δήθεν ξεχωρίζουν από τους κοινούς θνητούς!
Παλι για τον ευατο σου μιλας δε κουραστηκες σε 4 σελιδες θεμα???
Εσυ γουσταρεις αναγνωρισεις,κονδυλια κ αποδοχη,εδω μεσα κανεις μας δε ζητησε απο κανεναν να τον αποδεκτει ως τον πιο γαματο κ καλυτερο κ σουπερ ουαου ταξιδιωτη κ να του δωσουμε το χρυσο μεταλλιο των πιο πολλων ταξιδιων!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εύα επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν ήθελα να προσβάλλω κανεναν. Να προσφέρω τι σε μια τέτοια συζήτηση; Έχω συνεννοηθεί πολύ καλύτερα με ιθαγενείς στον Αμαζόνιο (δεν τους υποτιμώ τώρα απλά έφερα ένα παράδειγμα) που δεν μιλούσαν ούτε αγγλικά, ούτε Πορτογαλικά καλά καλά. Δεν θέλω να την πω σε κανέναν. Απ' ότι κατάλαβα είστε μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζεστε αρκετά, τουλάχιστον διαδικτυακά και οποίο καινούριο μέλλος δεν συμφωνεί με την " γραμμή " που ακολουθεί το παρών φόρουμ εξοστρακιζεται και καίγεται στην πυρά. Για αυτό το λόγο μείνετε μονιασμένοι να ανταλλάζετε τις "πολύτιμες" εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας και ευχαριστώ για το πολύτιμο μάθημα που μου δώσατε σήμερα. Να μην ξαναμπώ στον κόπο να ξαναχασω ούτε 1 λεπτό απο τον χρόνο μου σε τέτοιες σφηγκοφωλιες.
Ναι αλλά όλο εδώ είσαι και μπαίνεις να μας πείς ότι δε θα ξαναμπείς, καθώς και οτι δε θέλεις να μας προσβάλλεις αλλά μας προσβάλλεις ως σύνολο. Να το κοιτάξεις λίγο αυτό παρακαλώ.

Τόσες ερωτήσεις σου απευθυναμε με καλό τρόπο, δε μπήκες στον κόπο να δώσεις μια απάντηση, μπορεί όντως να ήθελες να εκφράσεις κατι σωστό που παρεξηγήθηκε από την πρώτη σου ανάρτηση, δε το δικαιολογίες όμως και προχωράς σε ειρωνείες. Τι άλλο να κάνουμε απορώ...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν θέλω να την πω σε κανέναν. Απ' ότι κατάλαβα είστε μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζεστε αρκετά, τουλάχιστον διαδικτυακά και οποίο καινούριο μέλλος δεν συμφωνεί με την " γραμμή " που ακολουθεί το παρών φόρουμ εξοστρακιζεται και καίγεται στην πυρά.
Γνωριζόμαστε μερικοί, αλλά διόλου δε συμφωνούμε, αντιθέτως συχνά πυκνά τρωγόμαστε μέχρι εσχάτων αναμεταξύ μας. Αλλά βγάζουμε και κανένα χαρτί με τα επιχειρήματά μας, όχι γιατί έτσι!
Εσύ πείσμωσες σα 10χρονο γιατί δεν παίξαμε! Άντε στο καλό λοιπόν, δεν τις χρειάζεσαι τις συμβουλές μας έτσι κ αλλιώς.

annoula

Member
Δεν λέμε ότι πρόσβαλες κάποιον. Λέμε ότι έχουμε κουραστεί να ακούμε κουλαμάρες. Τώρα αν εσυ δεν καταλαβαίνεις ότι να λες ότι είσαι άτυπος πρέσβης του ελληνικού πολιτισμού είναι κουλαμάρα, δεν σου φταίει κανείς. Πες ένα συγγνώμη, είπα χαζομάρα και τέλος. Το να προσπαθείς να δικαιολογηθείς είναι απλά χειρότερο. Και προχθές κάτι για άτυπους πρίγκηπες λέγανε. Ε πόσο ν αντέξουμε.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Α να γράψω κιεγω κάτι... Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις ταξιδιών που θα ήταν ωραίο να βραβευτεί κάποιος από κάποιον κρατικό ή μη ,οργανισμό...Για παράδειγμα να με τιμήσει το υπουργείο αθλητισμού ή κάποιος αθλητικός σύλλογος επειδή "κατέκτησα" τις επτά υψηλότερες κορυφές στον κόσμο και με τον τρόπο μου έδωσα κίνητρο σε νέους ανθρώπους στην Ελλάδα ή στην τοπική Κοινότητα να κάνουν κάτι ωραίο... Ή να με τιμήσουν επειδή μέσω των ταξιδιών μου συμμετείχα σε εθελοντικά προγράμματα..Να με τιμήσουν επειδή κάποια στιγμή ανέδειξα κάποια προβλήματα στις χώρες και πόλεις που επισκέφτηκα με αποτέλεσμα να κινητοποιήθει κάποια μερίδα κόσμου και να συνεισφερει με τον τρόπο της.....
Τώρα προφανώς να με τιμήσουν και να μέ βοηθήσουν οικονομικά για να πάω να γυρνάω και να κάνω dolce vita,ναι όχι ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.957
Μέλη
39.660
Νεότερο μέλος
DIONYSIS 79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom