Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

fotast

Member
Δεν καταλαβαίνω προς τι θα βοηθούσε να σου φέρω παραδείγματα φίλων μου. Τι θες δηλαδή να σου πω ότι η Clare πήρε Travel grants και πήγε ταξίδι στην Ταϊλάνδη με σχεδόν μηδενικά έξοδα;;
Σε ποια χώρα ζει η Clare;Απο που τα πήρε;από το κράτος;απο τον δήμο/κοινότητα;απο την δουλειά της;απο φίλους η την γειτονιά ρεφενέ;δεν νομίζεις ότι διαφέρει;

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά, επειδή βλέπω συνεχίζεται η πολύ χρήσιμη συζήτηση, να θυμίσω ότι χάνουμε λίγο το στόχο μας και έχουμε ξεχάσει τις πλακέτες.

Έχω κάνει χώρο στα ράφια μου, τι θα γίνει? Έχουμε κανέναν δικό μας να πάρει τη δουλειά?

paefstra

Member
Με φωνη Κωστα Τσακωνα:

Ο Τζαμπας πεθανε!!
Ουτε καν. Το επαγγελμα "παρατρεχαμενος βουλευτη ειτε δημαρχου" αλλα και "παρατρεχαμενος δημοσιογραφος σε διατεταγμενη υπηρεσια" εξασφαλιζει ταξιδια με δημοσιο χρημα. Απλα εδω παμε με δικα μας λεφτα. Λεω ο,τι ξερω καλα, πιθανον να υπαρχουν κι αλλες θεσεις εργασιας τετοιες.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν καταλαβαίνω προς τι θα βοηθούσε να σου φέρω παραδείγματα φίλων μου. Τι θες δηλαδή να σου πω ότι η Clare πήρε Travel grants και πήγε ταξίδι στην Ταϊλάνδη με σχεδόν μηδενικά έξοδα;;
Με κάλυψε πλήρως με την απάντησή του και τα ερωτήματά του ο @fotast

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μονο αυτο? Το Erasmus ειναι αμφιλεγομενη δραση κατα τη γνωμη μου που κοστιζει υπερβολικα πολυ για αποτελεσματα που συνηθως ειναι ακατασχετη μπουρδολογια περι γνωριμιας με την Ευρωπαικη κουλτουρα (το λεω μετα γνωσεως που πηγα ως εκπαιδευτικος με ολα τα εξοδα πληρωμενα σε σεμιναριο που σημερα θα εβρισκα ο,τι εμαθα γκουγκλαροντας). Δεν επιδοτειται απο το κρατος αλλα απο Ευρωπαικα ταμεια αλλα και παλι ειναι καταλοιπο της προ ιντερνετικης δικτυωσης που επρεπε να πας δια ζωσης για να μαθεις κατι. Το ιδιο κατι αλλες φιεστες αδελφοποιησης και επικοινωνισς ευρωπαικων σχολειων που επιδοτειται δωρεαν πηγαινε ελα μαθητων και εκπαιδευτικων σε ευρωπαικες χωρες για να απορροφηθουν οι ευρωπαικοι ποροι.
Δεν ξέρω για τα σχολεία τι γίνεται αλλά στα πανεπιστήμια είναι διαφορετική η κατάσταση με το Staff Erasmus. Δημιουργείται σοβαρή δικτύωση μεταξύ πανεπιστημίων, συνεργασίες και πολλά προγράμματα μέσα από αυτά τα ταξίδια.
Φυσικά υπάρχουν αρκετοί που τα χρησιμοποιούν για πιο ιδιοτελείς σκοπούς όπως πχ για να κάνουν δωρεάν ταξίδια… Ξέρω έναν τουλάχιστον…🤣

mariadimi

Member
Σε ποια χώρα ζει η Clare;Απο που τα πήρε;από το κράτος;απο τον δήμο/κοινότητα;απο την δουλειά της;απο φίλους η την γειτονιά ρεφενέ;δεν νομίζεις ότι διαφέρει;
Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική προσφέρουν άπειρα προγράμματα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια και άλλους παράγοντες αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η επιβράβευση και η αναγνώριση που πρέπει να έχει κάποιος που ταξιδεύει σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών από κάποιον κρατικό θεσμο....τέλος πάντων δεν κάθομαι να αναλύσω άλλο, δεν εχει και νόημα γιατί πέφτει πολύ δούλεμα και δεν έχω όρεξη άλλο.

paefstra

Member
Δεν ξέρω για τα σχολεία τι γίνεται αλλά στα πανεπιστήμια είναι διαφορετική η κατάσταση με το Staff Erasmus. Δημιουργείται σοβαρή δικτύωση μεταξύ πανεπιστημίων, συνεργασίες και πολλά προγράμματα μέσα από αυτά τα ταξίδια.
Αμε, γινεται δικτυωση. Πχ στα σεμιναρια Erasmus σου λενε οτι η πορτα ειναι ανοιχτη να πας για μεταπτυχιακο εκει αφου παρεις αδεια ανευ αποδοχων για κανα δυο χρονια και πληρωσεις απο την τσεπη σου διδακτρα, τη διαμονη κλπ. Ελα μωρε, σιγα τα αυγα.

fotast

Member
Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική προσφέρουν άπειρα προγράμματα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια και άλλους παράγοντες αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η επιβράβευση και η αναγνώριση που πρέπει να έχει κάποιος που ταξιδεύει σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών από κάποιον κρατικό θεσμο....τέλος πάντων δεν κάθομαι να αναλύσω άλλο, δεν εχει και νόημα γιατί πέφτει πολύ δούλεμα και δεν έχω όρεξη άλλο.
Σωστά...πολύ ασχοληθήκαμε...άντε γεια...

AERAS

Member
εκτός από την καλύτερη ιστορία...υπάρχει και διαγωνισμός για το πιο ανούσιο thread ?
αν ναι........ποστάρω σε αυτό να υπάρχει και κάτι δικό μου πριν το κλείσουν οι Mods...
Στα της πλακέτας που καταλήξαμε? Γιατί αν την παίρνουμε από 30 και πάνω..θέλω 2-3 ακόμη χώρες...Να το κάνουμε από 25 μήπως και τρουπώσω στους βραβευμένους?

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε βοηθάς κι εσύ μς τις απαντήσεις σου αν δε το χεις καταλάβει, στο λέω πολύ καλοπροαίρεατα. Κι εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν οτι τα ταξίδια και οι διακοπές του κόσμου θα έπρεπε να είναι «υποχρεωτικά», ωστόσο ζούμε σε μια χώρα που για οκτώ στους δέκα είναι άπιαστο όνειρο.

Θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις, να μας φέρεις ενα παράδειγμα απ' όσα λες οτι γνωρίζεις για φίλους σου του εξωτερικού, θα μπορούσες να προτείνεις κάτι τύπου ιντερνετικής πλατφόρμας χορηγιών - επιδοτήσεων. Αντ' αυτού ανακυκλώνεις μια ουτοπική συζήτηση με κόντρα, πως θέλεις να σου απαντήσει καθένας δηλαδή όταν δεν εξηγείς;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αμε, γινεται δικτυωση. Πχ στα σεμιναρια Erasmus σου λενε οτι η πορτα ειναι ανοιχτη να πας για μεταπτυχιακο εκει αφου παρεις αδεια ανευ αποδοχων για κανα δυο χρονια και πληρωσεις απο την τσεπη σου διδακτρα, τη διαμονη κλπ. Ελα μωρε, σιγα τα αυγα.
Για το Εράσμους των σχολείων φαντάζομαι ότι λες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.659
Νεότερο μέλος
Grvardal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα