Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

barkour

Member
Τι λέτε κυρία μου, εδω έχουμε μάθει σε Κουβανό να πίνει φραπέ και σε Καμποτζιανό να λέει γεια μας όταν σηκώνει το ποτήρι του, αν δεν είναι αυτό πολιτισμός τότε τι;
[/QUOTE]

Ξεχνας το μαλ@κ#ς :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τι λέτε κυρία μου, εδω έχουμε μάθει σε Κουβανό να πίνει φραπέ και σε Καμποτζιανό να λέει γεια μας όταν σηκώνει το ποτήρι του, αν δεν είναι αυτό πολιτισμός τότε τι;
Ξεχνας το μαλ@κ#ς :haha:
[/QUOTE]
Αυτό το ξέρουν όλοι από μόνοι τους, δε χρειάζεται να το αναφέρουμε καν! 😁

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εγώ εκτός από τη βράβευση θέλω να με παρασημοφορήσουν, να γίνω μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και να με διορίσουν αντιστράτηγο στον στρατό όπου φυσικά δεν θα πηγαίνω γιατί θα πρέπει να ταξιδεύω αλλά θα πληρώνομαι γιατί επιτελώ εθνικό έργο.

(Το χόντρυνα πολύ; ) :haha:

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Eκτός των εξόδων που καλουμαστε να καλύπτουμε για τα υποχρεωτικά ταξίδια στο εσωτερικό όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα τριήμερα, έχουμε να πληρώνουμε και εκατό αλλά χαράτσια. Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αφορά άτομα με χαμηλά εισοδήματα για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και το αποτέλεσμα είναι να ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδος το πολύ δυο με τρεις φορές τον χρόνο.
Κάνετε "Υποχρεωτικά" ταξίδια κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και τριήμερα;
Το "Τουρισμός για όλους" σας κάνει να ταξιδεύετε μόνο 2-3 φορές τον χρόνο εκτός Ελλάδος;
Και αυτό είναι λίγο; Ειδικά για άτομα με "χαμηλά εισοδήματα";
........
........
Και μετά μου 'λεγε ο άλλος "έλα, ρε μ.., να σου γνωρίσω μια φίλη της να φτιαχτείς κι εσύ".
Τίποτα εγώ, ξεροκέφαλος, τα 'παιρνα όλα σοβαρά "μ' αυτά τα σούργελα που κοροϊδεύουμε μια ζωή, ρε μ...!"
Ενώ άμα γελάς -από μέσα κυρίως- περνάς καλύτερα, αντέχεις καλύτερα και ζεις καλύτερα!..

Υ.Γ.
Πολλά τρολ βλέπω τελευταία..
:)

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
(Το χόντρυνα πολύ; ) :haha:
Όχι αν δεν ζητάς και υπερωρίες / βραδινά (στην ώρα Ελλάδας εννοείται), ΣΚ, αργίες (και Ελλάδας αφού οι υπόλοιποι δεν θα δουλεύουμε εδώ και τοπικές αφού οι ντόπιοι δεν θα δουλεύουν)… :haha:

Αλλά όντως, Τέταρτη; Δεν το ξεκινούσαμε προχθές, τσαγκαροδευτέρα;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κάποια στιγμή πρέπει το κράτος να θεσπίσει μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση για κοιλιοδουλους. Δε γίνεται να στηρίζουμε με κίνδυνο της υγείας μας τον κλάδο της εστίασης και να μην έχουμε έστω μια συμβολική οικονομική αναγνώριση. Το πρόγραμμα φοροαπαλλαγης προτείνω να ονομάζεται "Γαργαντουας" η "Χλαπακιασμα".

Last edited:

alma

Member
Εντάξει το τρολάρισμα είναι ξεκάθαρο και δεν προσπαθεί καν να το κρύψει.
Αν όσοι έχουμε πάει σε πάνω από 30χώρες παίρναμε βραβεία,οι περισσότεροι στο φόρουμ βραβευμένοι θα ήμασταν.

Εμείς πάλι δεν πάμε να εμπνεύσουμε κανένα μέσω των σόσιαλ.Δεν ανεβάζουμε ούτε το 1/10 των ταξιδιών μας. Μιλούσα πρόσφατα με φίλο που είχε αλλάξει τη φωτό προφίλ του"Πού είσαι πάλι ρε;Πάλι σε παγωμένα μέρη πήγες;"
"Έλα από εκείνο το ταξιδάκι στην Αλάσκα το παλιό είναι η φωτό,σιγά"...

Έχει κάνει πολλές εκατοντάδες ταξίδια,ελάχιστα ποστάρει στα σόσιαλ...
Μιλάμε ούτε από 1 στα 100 ταξίδια στατιστικά δεν έχει ανεβάζει φωτό ο άνθρωπος.

Όσο για χαράτσια πιο πολύ σκέφτομαι ζευγάρι γνωστών μου με 6 παιδιά που πληρώνουν...
Τώρα που το σκέφτομαι αυτοί θα μπορούσαν να βραβευτούν. :cool: Κι εμείς σε ταξίδι τους γνωρίσαμε και μόνο που ταξιδεύουν με τόσα παιδιά,άθλος είναι...

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Σίγουρα είναι τρολ, δε γίνεται να υπάρχει τόσο entitled άνθρωπος.

varioAthens

Member
Ολη η φιλοσοφια μιας μεριδας νεοελληνων σε ενα ποστ… «να περναω καλα στις πλατες των αλλων».

Παντως τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα επρεπε κι εγω να ζητησω απο τον Δημο Θεσσαλονικης μια τιμητικη πλακετα γιατι ως φοιτητρια δεν αφησα ξενυχταδικο για ξενυχταδικο που να μην το τιμησω.

Στο τελος δε, εκει που εξομοιωνεται η αναλγησια που εχει επιδειξει το κρατος για τα Τεμπη με την αδιαφορια ως προς τους τζαμπατζηδες αυτης της χωρας, υποψιαζομαι οτι εχουμε απλως να κανουμε με τρολ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Παντως τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα επρεπε κι εγω να ζητησω απο τον Δημο Θεσσαλονικης μια τιμητικη πλακετα γιατι ως φοιτητρια δεν αφησα ξενυχταδικο για ξενυχταδικο που να μην το τιμησω.
Τι μας λέτε;
Αν εσείς παίρνατε βραβείο γι' αυτό το λόγο, εμείς θα ήμασταν ήδη άγαλμα δίπλα απ' του Φιλίππου... :bleh:

varioAthens

Member
Τι μας λέτε;
Αν εσείς παίρνατε βραβείο γι' αυτό το λόγο, εμείς θα ήμασταν ήδη άγαλμα δίπλα απ' του Φιλίππου... :bleh:
Καλα δε συζηταμε για σενα με ολες τις μπυραριες ανα την υφηλιο... :haha:

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.659
Νεότερο μέλος
Grvardal