Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

DIONYSIS 79

Member
Το πρώτο ποστ γράφτηκε με ύφος "Ξιπασμένων Νεόπλουτων του τένις κλαμπ", γι' αυτό και τα σχόλια περί τρολ.
Κάποια σχόλια κι από μένα, με κίνδυνο να επαναλαμβάνω άλλους:
  • Το Υπουργείο Τουρισμού ενδιαφέρεται για τον εγχώριο τουρισμό, όχι για τον τουρισμό των άλλων κρατών που να τον επιδοτεί κιόλας.
  • Η ιδέα της επιδότησης με οικονομικά κριτήρια σε ταξίδια δεν είναι κακή (άλλωστε αναφέρεται και ο Τουρισμός για Όλους). Νομίζω αν αυτή ήταν η βάση της συζήτησης, π.χ. "Γιατί δεν υπάρχουν διακρατικά προγράμματα ανταλλαγής σπιτιού για κάποιο διάστημα ή φιλοξενίας ώστε να έρθουμε σε επαφή δια ζώσης με άλλες χώρες/κουλτούρες όσο είναι αυτό εφικτό;", δηλαδή ως ένα πολιτιστικό πρόγραμμα κι όχι ένα ακόμη καταναλωτικό προϊόν, τα σχόλια θα είχαν παραμείνει πιο στοχευμένα. Άλλωστε εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως τα ταξίδια μπορούν πράγματι να ανοίξουν τους ορίζοντες των ανθρώπων και θα έπρεπε να είναι δικαίωμα όλων κι όχι προνόμιο λίγων. Αντ' αυτού δίνεται έμφαση (βλ. και τίτλο) στη ματαιόδοξη και κάπως υπεροπτική ιδέα της βράβευσης των πιο πολυταξιδεμένων με το παράπονο του "γιατί δεν με δοξάζουν εδώ στην Ψαροκώσταινα;"
  • Αυτό πάντως με το βραβείο περισσότερο μου κάνει για κάποια λέσχη, τύπου "Λέσχη Ελλήνων Ταξιδιωτών", Λ.Ε.Τα, που θα διοργανώνει ημερίδες με θέμα ταξίδια, συζητήσεις, θεάσεις ταινιών ταξιδιωτικού περιοεχομένου ή ντοκιμαντέρ και μπορεί να απονέμει στο τέλος κάθε χρονιάς και βραβεία τύπου "Μις ταξιδιωτικό Επίτευγμα 2025", "Σταρ Φωτογραφία χωρίς φίλτρα" και "Μίστερ Επικίνδυνες Αποστολές 2025".
  • Ο συμψηφισμός της συγκάλυψης ενός εγκλήματος με την αδιαφορία της πολιτείας για τους αβράβευτους πολυταξιδεμένους είναι, το λιγότερο, ατυχής.
Καλή η ΤΝ σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια ( και το μυαλό).

maria91

Member
Καλή η ΤΝ σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια ( και το μυαλό).
Ακου να σου πω καλη μου,με το να κανεις 30 διαφορετικους λογαριασμους με αλλα ονοματα δε θα αλλαξεις την γνωμη κανενος!εχουμε δει φυντανια κ φυντανια που μπαινουν εδω μεσα ως τρολ κ ποσταρουν οτι να ναι,ε κατι αντιστοιχο εκανες κ εσυ οποτε λογικη κ η καζουρα που τρως...στο θεμα μας ομως...μπηκες κ εγραψες 5 αραδες κανοντας φλεξ το ποσο γαματη εισαι κ πρεπει να σου δωσει συχαρικια η κυβερνηση κ να σε υποστηριξουμε να γινει συλλογος...λες αν ηθελε κανεις να κανει συλλογο για να προμοδοτει ταξιδια να μην ειχε γινει τοσα χρονια κ απο τοσα ατομα εδω μεσα????εσενα θα περιμεναν????ή αν γινοταν συλλογος κ επαιρνε ο συλογος κονδυλι απο το κρατος πως θα μοιραζοταν??θα το επαιρνες ολο εσυ επειδη πουλησες 2 σπιτια για να κανεις ταξιδια??κ εγω εχω να παρω καφε απ εξω καθε μερα 5 χρονια για να τα μαζευω τα λεφτα μου να παω ενα ταξιδι πχ μηπως να βγω στα καναλια να γινει πρωτο θεμα ή να αρχισω να κοκορευομαι εδω μεσα οτι κανω καλυτερη οικονομικη διαχειριση απο αλλους???
Λοιπον πεσε απο το καλαμι κ μετα τα ξαναλεμε γιατι κουρασε λιγακι ο εξυπνακισμος σου!

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Συγχαρητήρια είσαι ιδιοφυία αμέσως με τσιμπησες.
Κοίτα τα χάλια σου στα δικά σου σχόλια και τις ασυναρτησίες που γράφεις και άσε εμένα το "έτερο ήμισυ". Πιο βαρετό πράγμα στην ζωή μου δεν εχω από το να ακούω ιστορίες και σχόλια για ταξίδια που έκαναν ιδιοφυή άτομα σαν εσένα. Επίσης άμα σου την σπάνε άλλοι λαοί και τους χαρακτηρίζεις αμερικανακια κάτσε καλύτερα σπίτι σου και συνέχισε να ζεις την κενότητα της ζωής σου, γράφοντας όλη μέρα σε αυτό το φόρουμ μέχρι το επόμενο ταξίδι που θα αποδείξεις την ανωτερότητα σου σαν Έλληνας.
Δεν άργησαν τα αποκαλυπτήρια... στο δεύτερο ποστ μόλις.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ευτυχώς που μπαίνουν ποτέ πότε γραφικοί τύποι και σπάνε την μονοτονία των ταξιδιωτικών διηγήσεων ...
@katkats ώρα για την βαριά αμπάρα στο ποστ.

arabickostas

Member
Φίλε Διονυση συμβούλεψε την σύζυγο λίγο, στην περίπτωση που δεν τρολαρει, γιατί αυτά που αναφερει είναι πραγματικά για συζήτηση νηπιων και εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αν και θεωρώ δεδομένο ότι τρολλαρει πλέον. Αυτά και τπτ αλλο στο παρών τοπικ από μένα. Καλημερες λαέ, οι Γιανκηδες πάμε για ύπνο.

varioAthens

Member
Δουλεύω και έχω υποχρεώσεις δεν κάθομαι να τα ξύνω όλη μερα σε ταξιδιωτικά φόρουμ για να διαβάζω τις εμπειρίες που έχει ο κάθε διαταραγμένος.
… ειπε ο «Διονυσης» στις 6.19 το πρωι «τρεχοντας» προς τις πολλες του υποχρεωσεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.957
Μέλη
39.662
Νεότερο μέλος
elara kael