_antonis_
Member
Ψςςςςςςςςςς αυτά είναι!! Μιλάμε για αδρεναλίνη στο φούλ!!!
Πόσο θα θελα να 'μαι εκεί τώρα... και μετά, και πιο μετά...μέσα στην πισίνα!!!
Ψςςςςςςςςςς αυτά είναι!! Μιλάμε για αδρεναλίνη στο φούλ!!!
Δεν ξέρω αν στάζει όντως, αλλά σίγουρα το ελπίζω. Να σας μεταφέρω το ελάχιστο απ'αυτό που ένιωθα, καθώς όποιος έχει πάει ή όποιος σκοπεύει, θα με καταλάβει.Μια στιγμή, μια αιωνιότητα...!
Αντώνη, το κείμενο σου στάζει ευτυχία που ακτινοβολεί από την Ζάμπια μέχρι το γραφείο μου στην Αθήνα.
Εγώ πάλι, κοιτάζοντας απο το γραφείο μου βλέπω ένα κτίριο, μερικά αυτοκίνητα και ένα καλό κομμάτι θάλασσα. Όμως αν κλείσω τα μάτια, βλέπω εκείνες τις στιγμές. Όπως λέει και η διαφήμιση, αξία ενεκτίμητη!!
105 μετρα ειναι το υψος του καταρρακτη οχι το υψος απο το οποιο πεσανε ΚλεοΜπραβο σου Αντουαν ...εγω δεν ξερω αν θα το εκανα!
Ή μαλλον θα το εκανα αν μου πεις για τι υψος μιλαμε ...γιατι καποια στιγμη σε εχασα ....μιλαμε για 105 μετρα ?Δε σας πονεσαν τα χερια -ποδια-πισινος ..αν πεσατε απο τετοιο υψος?
Καλά, όσο και να προσπαθήσω, δε συγκρίνεται, δε με παρηγορεί, τι να κάνω; Αυτό έλειπε, σε νησί είμαι, να μην βλέπω θάλασσα.Άχου το κακόμοιρο.. Από το γραφείο του έχει θέα την θάλασσα... Τι αίσχη είναι αυτά..!!!..
Άσε μας ρε Αντώνη!!!!!
Ναι!!105 μετρα ειναι το υψος του καταρρακτη οχι το υψος απο το οποιο πεσανε Κλεο
μα λογικο ...λεω και γω θα τρελαθουμε τελειως ?105 μετρα ειναι το υψος του καταρρακτη οχι το υψος απο το οποιο πεσανε Κλεο
Ελα νταξ ...πεφτω χαλαρα ..ποτε ξαναπαμε?Καλά, όσο και να προσπαθήσω, δε συγκρίνεται, δε με παρηγορεί, τι να κάνω; Αυτό έλειπε, σε νησί είμαι, να μην βλέπω θάλασσα.
Ναι!!
Αν είχαμε πέσει απο 105 θα είχαμε αφήσει εκεί τα κοκκαλάκια μας!!
Το ύψος που πέφτεις στην πισίνα είναι πολύ μικρό, δηλαδή 2 μέτρα ας πούμε και λίγο μακρυά. Μετά πας στην άκρη και κοιτάζεις το χάος χαμηλά...!!!!
E, εννοείται όταν χτυπήσω μια Ζάμπια για να την εξερευνήσω, επιβάλλεται ακόμη μια βουτιά!!Ελα νταξ ...πεφτω χαλαρα ..ποτε ξαναπαμε?