_antonis_
Member
Μπορεί...Άντε τότε, και σκυλιά στη Κίνα και τη Κορέα....κατσαρίδες στο Λάος και ακρίδες στη Ταϋλάνδη...μιαμ...
Εντάξει, εννοείται πως τρώω οτι δε σιχαίνομαι!
Μπορεί...Άντε τότε, και σκυλιά στη Κίνα και τη Κορέα....κατσαρίδες στο Λάος και ακρίδες στη Ταϋλάνδη...μιαμ...
Το λυπηθω δεν το λυπηθω εγω ..το θεμα θα ηταν να μην σφαγιαζεται in the first place.Όχι ρε συ και κροκόδειλο!! Δε το λυπάσαι το ζωντανό??!!!!! Είπαμε, κρεατοφάγοι είμαστε αλλά δε τρώμε και τα πάντα....
H αλήθεια πονάει!Τέλειες, πανέμορφες, φανταστικές φωτογραφίες! Ξέρω ότι έχεις βαρεθεί να το διαβάζεις αλλά τι να κάνουμε, η αλήθεια πρέπει να λέγεται!
Να'σαι καλά!Μπράβο βρε Αντώνη, σε παρακολουθώ από την αρχή λίγο πριν να φύγεις για το ταξίδι, και τώρα διαβάζοντας το με έχεις συνεπάρει... Καταπληκτικές φώτο, εμπειρίες, αναμνήσεις.. Σε καταλαβαίνω, άμα πας μια φορά Αφρική θέλεις και άλλες πολλές.. Το θέμα είναι θα τα καταφέρουμε να το ξανακάνουμε ή όχι;;; Αυτό μόνο με στεναχωρεί.. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!!
Σηκώνει συζήτηση ο κροκόδειλος τελικά, ε;Συγγνώμη, antoni, σου άρεσε ο κροκόδειλος???
Δεν έχω φάει τίποτα πιο αηδιαστικό...:killme:
Η μπόχα του ακόμα με καταδιώκει...Σηκώνει συζήτηση ο κροκόδειλος τελικά, ε;
Ναι, μ'άρεσε πολύ. Οι κροκόδειλοι στη Ζιμ είναι πιο νόστιμοι!
Γούστα είναι αυτά!Η μπόχα του ακόμα με καταδιώκει...
Ιδού η μαγεία να είσαι ένα υπέροχο ροζ γουρούνι. Τρως (σχεδόν) τα πάντα. Αρνάκι κατσικάκι στο φούρνο χάρμα. Κι ο πατσας με μπόλικο σκορδάκι βάλσαμο. Τώρα για το κροκόδειλο (που εγώ δοκίμασα στο Σίδνευ) μου άφησε μια περίεργη μπασταρδεμένη γεύση. Κάτι μεταξύ κοτόπουλου και ψαριού. Πάντως δεν με χάλασε και σίγουρα δεν μύριζεΓούστα είναι αυτά!
Εγώ ας πούμε δεν μπορώ ούτε να βλέπω αρνιά και κατσίκια... Ή πατσάς ας πούμε...:| Μήπως μυρίζει όντως διαφορετικά απο μέρος σε μέρος;