gianna1976
Member
Καλησπέρα και απο εμένα.Είμαι καινούργιο μέλος και οσες φορές επισκεφθηκα το site το βρήκα πάρα πολύ χρήσιμο,επειδή πρόκειται να πάω Βουδαπέστη 22/6 μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο ξενοδοχείο;Ευχαριστώ!
Πόσα χιλιόμετρα μακράν δηλαδή? Να βάλω 10 ή να κόψω κάτι...http://www.booking.com/hotel/hu/sofitel-budapest.el.html
μακράν το καλύτερο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη..με θέα στη γέφυρα των αλυσίδων,εκπληκτικό ντιζάιν,τέλεια δωμάτια,πισίνα,μασάζ..
στο σουρεαλισμό και τη ψυχεδέλεια όλα επιτρέπονται,έτσι μπορείς άφοβα να βάλεις όσα χιλιόμετρα θέλεις!εκεί θα τα χαλάσουμε?Πόσα χιλιόμετρα μακράν δηλαδή? Να βάλω 10 ή να κόψω κάτι...
Επί της ουσίας... αν εννοείς ότι είναι μακράν καλύτερο από τις λαϊκές αλυσσίδες ξενοδοχείων θα συμφωνήσω εν μέρη... το Hilton της Πέστης μου αρέσει πιο πολύ... αν εννοείς ότι είναι μακράν το καλύτερο ξενοδοχείο σε όλη την Βουδαπέστη απλά θα γελάσω... είπαμε δεν βρίζουμε εδώ μέσα...
let me guess..Αnel μου με όλο το θάρρος δεν ξέρεις από ξενοδοχεία στην Βουδαπέστη... γιαυτό αφορισμούς του στυλ το Sοfitel είναι μακράν το καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης καλό θα ήταν να τους αποφεύγεις...
Όσα ξενοδοχεία αναφέραμε Sofitel, Corinthia, Hilton είναι μια χαρά ξενοδοχεία της σειράς αλλά ούτε για αστείο δεν είναι κανένα από αυτά το καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης... ψάξε, ρώτα, διάβασε και κυρίως κάνε μια βόλτα από εκεί και αμέσως θα καταλάβεις ποιό είναι μακράν το καλύτερο...
Υ.Γ. Όσον αφορά το Hilton της Πέστης το προτιμώ γιατί έχει ησυχία, άριστο location και υπέροχη αμφιθεατρική θέα προς το ποτάμι και τις γέφυρες...
κατι μου λεει οτι δεν ειναι 5αστερο.. κανω λαθος?Tσου τσου τσου...