-Στο φαταλ πιστεύω θα βρεις τραπέζι ακόμα κ σήμερα αν βάλεις το ξενοδοχείο σου να σου κλείσει η πάρεις ο ίδιος ένα τηλέφωνο (δεν έχω δει αν έβαλαν πάλι τις ιντερνετικες κρατήσεις).,Στο χουγκαριμ δύσκολα αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κ ότι γίνει, αν δεν βρεις κ τους ζητήσεις ένα τραπέζι 1-2 ώρες πριν τις ώρες αιχμής με την προϋπόθεση να το αφήσετε 9 -9.30 πιστεύω θα κανετε κ ετσι δουλειά..Στο τροφέα αν δεν μιλάμε για Σαββατο θα βρείτε πιστεύω πιο εύκολα. ..Μεσημέρι προσφέρεται κ η κλειστή αγορά για να φάτε και εχει ποικιλία για να διαλέξετε ...Καλησπέρα! Πρόκειται να ταξιδέψουμε στη Βουδαπέστη το Σάββατο μέχρι και Μ. Τρίτη και διαβάζω όλες τις σελίδες για να αντλήσω όλο και πιο πολλές πληροφορίες για το ταξίδι, παρ' όλα αυτά επειδή πετάμε Σάββατο (31/3) πρωί και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα δω όλα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις:
Σχετικά με τα εστιατόρια: FATAL, Hungarikum, TROFEA που έχω αποφασίσει να επισκεφτούμε, προλαβαίνω να κάνω κράτηση μέσω email τώρα; Επίσης, εκτός από αυτά που πιθανόν να τα επιλέξουμε για βραδινό, ποια άλλα θα προτείνατε για μεσημεριανό φαγητό που να μην χρειάζονται κράτηση;
Επίσης, θεωρώ πολύ βολικό το hop on hop off με τα δρομολόγια και τη γύρα από στάση σε στάση προκειμένου να μην μπλέξουμε αφενός με μετρό, λεωφορεία κλπ συνεπώς θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα. Η ερώτηση είναι ότι είδα οτι περιέχει και 2 boat trips και επειδή ένα βράδυ θα ήθελα οπωσδήποτε να κάνω τη κρουαζιέρα αξίζει αυτό που προσφέρει ή να κλείσω επιπλέον με το LEGENDA?
Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ
EDIT: Κάθε λεπτό που περνάει μου ρχονται κι άλλα: Αρχικά θα μείνουμε στο Vagabond Apartments και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα χρειαστούμε μετρό για όλα ή έχουμε κάτι κοντά μας για πόδια. Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος διαδρομές που περιλαμβάνουν περπάτημα σε λογικά πλαίσια και να εμπεριέχουν αξιοθέατα. Πιο συγκεκριμένα για την περιοχή της Βούδας, ο πύργος των ψαράδων με όλα τα συναφή περπατιέται; Από εκεί μέχρι τον λόφο Gelert με το άγαλμα κλπ περπατιέται; Αξίζει να αφιερώσω μια μέρα για να περιηγηθώ σε αυτά τα μέρη αποκλειστικά; ή είναι πολύ ή λίγο; Τέλος, η λεωφόρος Andrassy περπατιέται ώστε να το κάνουμε φτάνοντας στην πλατεία Ηρώων;
-Για μένα το χοπ ον απευθύνεται σε άτομα που πάνε για 24 ώρες αντε μαξ 48 κ θέλουν να τα δουν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να χάνουν χρόνο...Στην περίπτωση σας νομίζω δεν αξιζει, αν πάρετε κάρτα απεριορίστων θα κανετε καλύτερα την δουλειά σας..Έχει κ τα πλοιαρακια μέσα που είναι φρι κ θα καλύψουν το κενό της κρουαζιέρας...
-Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ξενοδοχείο θα περπατήσετε αρκετά κ θα χρειαστει να εξοικονόμησετε δυνάμεις και χρονο με το μετρό...Η κλειστή αγορά είναι το πιο κοντινό σημείο που είδα...
-θα είναι λίγο σκότωμα να ανέβεις με τα πόδια πάνω στον λόφο κ με τα πόδια να συνεχίσεις να κάνεις όλη την βουδα, δε λέω ότι δεν γίνεται αλλά θα την ακούσετε καλά....Παίζει ρόλο κ τι καιρό θα σας κάνει βέβαια .....Εδώ είμαστε όλα τα παιδιά είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν για να μην ταλαιπωρηθείτε...
Last edited: