Ουγγαρία Βουδαπέστη 2016 (πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός)

vitalogy

Member
Και ειδικά στη διαμονή...
Στην Βουδαπέστη πρόσεξα ότι διαμερίσματα μέσω booking (που κλείνω πάντα) είχαν σούπερ τιμές. Μιλάω βασικά για γκαρσονιέρες. Εγώ έκλεισα πολύ όμορφο διαμέρισμα κεντρικότατα με 380 ευρώ για 7 βραδυα. Πολύ καλή τιμή νομίζω.

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Είναι από τις λίγες πόλεις που στο θέμα της διαμονής οι τιμές είναι σε χαμηλό επίπεδο...Το θέμα είναι ότι στο φαγητό έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη , παλιότερα υπήρχαν πόλεις που έτρωγες φτηνά ενώ τώρα σπανίζουν..
Στην Βουδαπέστη πρόσεξα ότι διαμερίσματα μέσω booking (που κλείνω πάντα) είχαν σούπερ τιμές. Μιλάω βασικά για γκαρσονιέρες. Εγώ έκλεισα πολύ όμορφο διαμέρισμα κεντρικότατα με 380 ευρώ για 7 βραδυα. Πολύ καλή τιμή νομίζω.

vitalogy

Member
Είναι από τις λίγες πόλεις που στο θέμα της διαμονής οι τιμές είναι σε χαμηλό επίπεδο...Το θέμα είναι ότι στο φαγητό έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη , παλιότερα υπήρχαν πόλεις που έτρωγες φτηνά ενώ τώρα σπανίζουν..
Nαι δεν έχεις άδικο, αλλά πιστεύω αν θες να βρεις οικονομικά θα βρεις. Εγώ προσωπικά θα κάτσω και σε κάνα εστιατόριο αλλά συνήθως προτιμώ κάποια πιο μικρά μαγαζάκια που είναι κάτι μεταξύ street food και εστιατοριου, τρως και καλα και σχετικα οικονομικα. Βεβαια εγω δεν ειμαι και σοβαρο δειγμα ταξιδιωτη για να συζητησεις περι αυτου, μιας και ειμαι του στυλ....οταν πεινασω, οτι βρω μπροστα μου θα κατσω....:)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom