angelospavl
Member
Χμμμ σχετικά κοντά είναι το hungarikumbisztro αλλά το βλέπω απίθανο να βρείτε τραπέζι χωρίς κράτηση κ τέτοια μέρα, μπορείτε βέβαια να πείτε στην ρερεψιονιστ να κάνει ένα τηλέφωνο να ρωτησει...Αν έχετε πάρει κάρτα απεριορίστων μπορείτε να πάτε στο fatal που είναι λίγο πριν την κλειστή αγορά ( καλές τιμές και μεγάλες μερίδες κ εκεί τηλέφωνο επειδή είναι περίεργη μέρα)...Για κρουαζιέρα δεν έχω άποψη εμείς είχαμε πάρει το καραβάκι το d11 (δωρεάν με την κάρτα απεριοριστων) και κάναμε μια βόλτα στον Δούναβη έτσι ...Μπορεις να ρίξεις μια ματιά κ στον οδηγό έχω γράψει κ αρκετά μαγαζιά που έχουν παει παιδιά από εδώ μέσα να δεις αν σε βολεύει κάποιο..Καλημέρα από Βουδαπέστη!!!χθες πρόλαβα είδα κοινοβούλιο κ αλυσιδωτή γέφυρα τη νύχτα κ φαγητό lancelot.πήγα πλατεία ηρώων,άγιο στεφανο κ πέρασα έξω από όπερα,σπίτι του τρομου,εβραϊκή συναγωγή .σήμερα το πρωί πήγαμε στην κεντρικη αγορά για σουβενίρ .τώρα πίνουμε καφέ σε ένα καφέ το gossip πήγαμε new york κ γινόταν χαμός από γκρουπ .τώρα θα πάμε στην πλευρά της Βούδας. Λοιπόν θέλω να μου προτείνετε κρουαζιέρα με ποτό για το βράδυ .κ ίσως κανένα ακόμα εστιατόριο μένω στο city ring hotel οπότε θα με βόλευε κ εκεί κοντά για να πάω για ύπνο μετά το φαγητο