• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπέστη 2016 (πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός)

mairaki

Member
Μια χαρά είστε για αύριο πάτε κ κλειστή αγορά την Πέμπτη μαζί με σιταντελα κ στην εκκλησία μέσα στο βράχο παίρνετε αναμνηστικά κ το βράδυ να πάτε Ρουντας στην ταράτσα με θέα Δούναβη λουτρά
η εκκλησια μεσα στον βραχο ποια ειναι;; ο λοφος gellert;;

Καλησπέρα και από εμένα από την Βουδαπέστη! Έχω να πω 3/3 στο vagar γισ τα εστιατόρια που πρότεινε!! Το πρώτο βράδυ πήγαμε στο hungarikum bistro, χωρίς κράτηση, και ευτυχως εκεινη την ωρα ακυρωθηκε ένα τραπεζι και κατσαμε! Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο! Τελευταιο βραδυ θα κανουμε κρατηση (για να ειμαστε σιγουροι) και θα ξαναπάμε!! Χθες το μεσημερι πηγαμε στο fatal! Πήραμε μονο 2 μεριδες (το γνωστο τεραστιο σνιτσελ και το "chicken ala balcony no:314" και παλι δεν τα καταφεραμε να τα φαμε...Σημερα πηγαμε στο trofea στο οποιο πραγματικα απορουσα μετα πώς έφαγα τόσο πολύ..μεγάλη ποικιλια και αψογο σέρβις!! Σε λιγο λεμε να περπατησουμε προς τον Δουναβη και να κατσουμε για ενα χαλαρο ποτο... αυριο θα παμε πλατεια ηρωων και στο καστρο που ειναι εκει κοντα, ζωολογικο κηπο, λουτρα σετσενι και σιγουρα στο new york cafe...vagar φίλε μου, πού αλλού λες να παμε αυριο;
καλησπέρα και από εμένα ,την επόμενη εβδομάδα έρχομαι και εγώ Βουδαπέστη ,σε παρακαλώ πες μου πόσες μέρες είστε εκεί και τα προλαβαίνεις όλα αυτά? (για να δω το πρόγραμμα μου αν βγαίνει) και αν έχει πολύ κρυοοοοοοο χαχαχα ευχαριστώ πολύ καλα να περάσεις... περιμένω να διαβάσω και την εμπειρία σου από λουτρά και ότι άλλο σου κάνει κλικ...α...και πόσο είναι το εισιτήριο...

mairaki

Member
καλησπέρα και από εμένα ,την επόμενη εβδομάδα έρχομαι και εγώ Βουδαπέστη ,σε παρακαλώ πες μου πόσες μέρες είστε εκεί και τα προλαβαίνεις όλα αυτά? (για να δω το πρόγραμμα μου αν βγαίνει) και αν έχει πολύ κρυοοοοοοο χαχαχα ευχαριστώ πολύ καλα να περάσεις... περιμένω να διαβάσω και την εμπειρία σου από λουτρά και ότι άλλο σου κάνει κλικ...α...και πόσο είναι το εισιτήριο...
Καλημερα!! Κρυο δεν εχει καθολου!! Ουτε μας εχει βρεξει!! Εχει απο 16-24 βαθμους! 5 διανυκτερευσεις εχουμε κλεισει αλλα πιστευω πως και 4 μερες με σωστο προγραμμα προλαβαινεις να τα δεις! Στα λουτρα πηγαμε χθες, μας αρεσαν πααααρα πολυ!! Εμεις πηραμε locker, οχι καμπινα (θεωρω οτι δεν αξιζει η καμπινα) και πληρωσαμε 10400 huf..ειναι 17€ το ατομο αν θυμαμαι καλα..

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Κανονικά @mairaki θα έπρεπε να δώσετε 5500 το άτομο για χρήση μόνο locker.Δεν συμφωνώ πάντως ότι δεν συμφέρει η καμπίνα γιατί με 1.6 ευρώ παραπάνω θα πάρει ο ένας από τους δύο μόνο καμπίνα και θα αλλάξετε και οι δύο στην ίδια(είναι πολύ μικρή θα πρέπει να αλλάξετε με τη σειρά). Ουσιαστικά από τη μια θα έχετε τα ρούχα σας κρεμασμένα χωρίς να τσαλακωθούν και από την άλλη δεν είναι και ότι καλύτερο να μπουν παπούτσια και ρούχα σε ένα κλειστό ντουλάπι ειδικά αν τα φοράς όλη μέρα. Βέβαια οι περισσότεροι βάζουν στο ένα λόκερ τα παπούτσια και στο άλλο τα ρούχα όταν πάνε ζευγάρια, πιστεύω όμως ότι δεν χρειάζεται να κάνετε αλχημείες για τόση μικρή επιβάρυνση.
Capture.JPG

Συμφωνώ απόλυτα ότι με καλές καιρικές συνθήκες και σωστό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τα πάντα και να κάνετε και μια βόλτα στην επαρχία τους αλλά ο καθένας μοιράζει την τράπουλα του όπως θέλει σε τέτοιες περιπτώσεις.

mairaki

Member
Εμείς πήγαμε γυρω στις 10 που ήταν αρκετα πιο ηρεμα φανταζομαι και βλεποντας το ποσο μικρη ειναι η καμπινα, θεωρησαμε οτι δεν αξιζε... Ουτε εγω παντως πετυχα κοσμο στο διαδρομο που ειχα το locker ουτε ο φιλος μου..υποθετω ημασταν τυχεροι... παντως πληρωσαμε 10400..αυτο ειναι σιγουρο...

Εμείς πήγαμε γυρω στις 10 που ήταν αρκετα πιο ηρεμα φανταζομαι και βλεποντας το ποσο μικρη ειναι η καμπινα, θεωρησαμε οτι δεν αξιζε... Ουτε εγω παντως πετυχα κοσμο στο διαδρομο που ειχα το locker ουτε ο φιλος μου..υποθετω ημασταν τυχεροι... παντως πληρωσαμε 10400..αυτο ειναι σιγουρο...
Στα rudas ;διπλάσια τιμή ; οκ τουλάχιστον ήτανε ωραία ε; δυστυχώς από την άλλη βδομάδα αλλάζει ο καιρος , ελπίζω να κανουν λάθος στο σαιτ Χιχι ότι άλλο θες να πεις εδω ειμαστε .

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Στα rudas ;διπλάσια τιμή ; οκ τουλάχιστον ήτανε ωραία ε; δυστυχώς από την άλλη βδομάδα αλλάζει ο καιρος , ελπίζω να κανουν λάθος στο σαιτ Χιχι ότι άλλο θες να πεις εδω ειμαστε .
Περίπου ίδιες τιμές έχουν
Screenshot_20181101-234715.jpg

mairaki

Member
Χθες πηγαμε σε ενα δρομο που ειχε street food και φαγαμε εκει! Στα rudas δεν πηγαμε..προτιμησαμε να κανουμε βιλτα στο κοινοβουλιο και κατα μηκος του δουναβη το τελευταιο βραδυ..SOS...ειμαστε στο αεροδρομιο στις πυλες Α...υπαρχει κανενα μαγαζακι γισ kurto kulacs;;;

Χθες πηγαμε σε ενα δρομο που ειχε street food και φαγαμε εκει! Στα rudas δεν πηγαμε..προτιμησαμε να κανουμε βιλτα στο κοινοβουλιο και κατα μηκος του δουναβη το τελευταιο βραδυ..SOS...ειμαστε στο αεροδρομιο στις πυλες Α...υπαρχει κανενα μαγαζακι γισ kurto kulacs;;;
κάτσε καλέ γιατί μπερδευτικαμε...και τα δυο άτομα μαζί πληρώσατε 10400φ στα Σενσι και όχι στα γκελερτ σωστά μέχρι εδώ?αν είναι έτσι τότε οκ πολύ καλή τιμή.που είναι αυτός ο δρόμος για food stret? σε παρακαλώ γιατί και εμείς είμαστε λίγο χύμα κατάσταση και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε τα εστιατόρια που κλείσαμε, και αν αξίζει το φαγητό εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ καλή επιστροφή.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills