Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε, αν με έβλεπες όταν διάβαζα αυτά που έγραφες θα διέκρινες ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία.Τα είπες όπως είναι συμφωνώ και επαυξάνω για τα λουτρά..Μισή εκδρομή αν δεν πάει κάποιος και πρώτος εγώ το έχω κάνει μια φορά και το μετάνοιωσα..Εμπειρία ζωής που πρέπει όλοι να ζήσουμε με αυτό το -3 έξω και εσύ μέσα να κοχλάζεις!!!!!!!Θα προσπαθησω και εγω με την σειρά μου με λιγα λογια να σας περιγραψω την περιπετεια μου στην Πρωτοχρονιατικη Βουδαπέστη!!Ξεκινησαμε απο αθηνα πρωι κυριακης και αφου πηραμε βαλιτσες και φυσικα βγαλαμε καρτα απεριοριστων η οποια μας ελυσε τα χερια και ουσιαστικα μας εσωσε πηραμε το 200Ε που περιλαμβανει αυτο το λεωφορειο για να παμε στο ξενοδοχειο μας κοντα στην Οπερα!!Φτανοντας στο ξενοδοχειο κάτσαμε λιγο να χαλαρώσουμε και πηραμε το δρόμο με εχθρο μόνο το πολύ κρύο για να εχουμε ετσι μια πρωτη εικονα και να κατατοπιστούμε.Φτάνοντας ουσιαστικα στο Κοινοβούλιο αντικρυζεις απέναντι τα βασικα αξιοθεατα που βρίσκονται.Κάστρο,Εκκλησια Αγιου Ματθία,Προμαχώνας και φυσικα citadella.Παιδια ειλικρινα ό,τι και να σας πω θα ειναι λίγο..Ειναι που ειναι ομορφη η Βουδαπεστη ηταν με τα λαμπάκια το κάτι αλλο..Δεν θελω να πω πολλά για αξιοθεατα και φαγητο.Θα σας πω μόνο που απλά εχασα το μυαλο μου ή κατι τετοιο εν παση περιπτώση..Στην Citadella τρελάθηκα.Στο χωριο szentedre μαγεύτηκα..Περπατησαμε οσο μπορούσαμε περισσότερο..Μαγεια ειλικρινα..Στα λουτρα Szechenyi?Τι θελετε να πω;!;Να κάνεις μπάνιο στους 38 βαθμούς και έξω να έχει 3;;;;Την απίστευτη χαλάρωση που νοιωθεις σ ολο σου το κορμί;Αξίζει αξιζει αξίζει!!!Πραγματικα πας βουδαπεστη και δεν πας εκει ειναι μιση εκδρομή..Και παντα αναφερομαι στις εξωτερικες πισινες!!!Ειχα την πολυτελεια να ειμαι εκει για 6 ημερες.Οποτε εκανα απεριοριστες βολτες.Εκλεισα πρωτοχρονιατικο φαι στο hungarikum bistro !!!Εντάξει..Θεα η ξανθια η οποια με κατάλαβε οτι ημουν ελληνας και με το που μπηκα μου λεει εισαι ο χρήστος;!;Τι λες πως το κατάλαβες;Μου λεει εισαι ομορφος γι αυτο..Η γυναικα μου θα την ξεμαλλιαζε.Χαχα..Απιστευτο φαγητο..Τι να λέμε τωρα..Fatal eterrem?Aπίστευτο φαγητό..Θεικο σνίτσελ..Μπηκαμε σε πολλα μαγαζια κοιταζαμε πανω κατω να ταιριαζει σε γούστα και ετσι ρισκαραμε..Αλλά ετσι δεν ειναι τα ταξίδια;!; Σας αναφερω λιγα πράγματα γιατι αν κατσω και αναλύσω θέλω του κοσμου τις σελίδες..
Βουδαπέστη..Ενα μερος μοναδικό και μαγικο..Ένα μερος χριστουγεννιατικο εκεινες τις ημερες..Ενα μερος που ο χρονος σταματαει για να εισαι εκει και να το απολαύσεις..
Y.Γ. @vagar78 σ ευχαριστω προσωπικα για την βοηθεια σου καθως και ολα τα παιδια εδω μεσα!!!Καλη χρονια γεματη υγεια και καθε καλο!!