Φλωρεντία ! Σε ζηλεύω , η πόλη είναι κόσμημα,ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο !! Καλά να περάσεις και Καλή Χρονιά ! ΥΓ. Tip - Όταν διασχίσεις την Ponte Vecchio ,περνάς τον δρόμο και απέναντι στο αριστρερό σου χέρι είναι ένα μαγαζί που πουλάει κομμάτια πίτσας στο χέρι ( νομίζω έχει και μερικά τραπεζάκια μέσα),έχω να πάω στην πόλη αρκετά χρόνια για να είμαι ειλικρινής,αλλά τότε τουλάχιστον οι πίτσες ήταν καταπληκτικές !!Καλό θα είναι είτε είστε με παιδιά είτε όχι να έχετε κάνει κρατήσεις για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή...Η κράτηση δεν μας δεσμεύει αν αλλάξουμε γνώμη κ τελικά δεν παμε ούτε πληρώνουμε κάτι εξτρα....Από εκεί και πέρα όσο πιο οργανωμενοι είστε κ δεν ψάχνεστε έξω από αξιοθέατα κερδίζετε χρόνο και ταλαιπωρία...Τώρα που μιλάμε είμαι Φλωρεντία και πρώτη μέρα ήδη μου έχουν πάει τόσα πράγματα στραβά που παρότι είμαι οργανωμενος δυσκολεύομαι να ανταποκριθω...Τα παιδιά εφόσον παίξει πολυ περπάτημα δεν είναι για βαρύ πρόγραμμα φαντάζομαι, δεν θα σας αφήσει και ο καιρος οπότε κανονίστε απλά λίγα πράγματα κάθε μέρα για να ευχαριστιεστε και πολλές μικρές στιγμες απόλαυσης....