Έχω μείνει στο Continental Hotel πρώην Ζάρα όταν ακόμα οι τιμές του ήταν σε γηινα επίπεδα και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω μείνει αλλά δεν θα το πρότεινα σαν τοποθεσία όπως και τα υπόλοιπα που γράφεις...Ο κάθενας έχει την άποψη του πάνω σε αυτό το κομμάτι εγώ την δικιά μου την έχω αναλύσει και στην ιστορία και δεν θέλω να κουράζω αλλά το όλη μέρα σε ένα μετρο δεν με τρελαίνει...Στο κοντινενταλ έχει δίπλα μετρό, αλλά η διαμονή που έκανα σε χειρότερο ποιοτικά ξενοδοχείο αλλά στο πιο hot σημείο μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις...Εχει μείνει κανείς σε κάποιο από αυτά τα ξενοδοχεια;
Ambra Hotel, Regency Suites Hotel, Continental Hotel
Kεντρικα μου φαίνονται. Εχω κάνει προκρατηση κ στα τρία που βρηκα προσφορες αλλα δεν εχω αποφασίσει ακόμα χιχι.
Επισης αλλη μία απορια: Αν καταλαβα καλά στα εστιατόρια πρεπει να κλεινουμε απο πριν τραπεζι;
Όπως στα έιπε ο @TravelHunter είναι για τα εστατόρια ήθελα μόνο να τον ρωτήσω αν θα πρότεινε ας πουμε το Comme Chez Soi που και μένα μου έσπασαν τα νεύρα για να βρω ένα τραπέζι ακόμα κ 2 μήνες πριν που το επιχείρησα..Το γράφω και στον οδηγό μου έχει πολύ ωραίες γεύσεις αλλά τσιμπημένες τιμές και πολύ μικρές μερίδες, για μένα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό..Όσοι έχουν κατά νου μεγάλες μερίδες και νορμαλ τιμές όπως είναι η πλειοψηφία των εστιατορίων στην Βουδαπέστη ας το προσπεράσουν