magda pap.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΒΕΛΓΙΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτία
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...Έχω πάει Βιέννη με αεροπλάνο αλλά δεν θα σου το πρότεινα να το κάνεις από την στιγμή που η βάση σου θα είναι η Βουδαπέστη . Η απόσταση είναι 3 ώρες και άλλες τόσες να γυρίσεις αν βάλεις και κάποια ώρα αναμονής αν πας με τραίνο η λεοφωρείο δεν αξίζει....Η Βιέννη από μόνη της είναι μια εκδρομή και μια μέρα ίσα που θα σας ανοίξει την όρεξη..Μπορείτε όμως να πάτε Μπρατισλάβα μια βόλτα που για μια ημέρα ενδείκνυται ή να πάρετε μια γεύση από τα γύρω χωριά που τόσο ωραία έχει περιγράψει ο φίλος @giannismits ..Αν πάλι δεν θέλετε να μπλέξετε με άλλες εκδρομές που θα σας βγάλουν λίγο από την σειρά σας επικεντρωθείτε στην Βουδαπέστη, έτσι και αλλιώς μια επίσκεψη απλά θα σας γλυκάνει.Κάποια στιγμή στο μέλλον θα θελήσετε να την επισκεφτείτε ξανά...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!