vasilisser
Member
Απλα εξαιρετικο!οτι χρειαζεται κανεις μαζεμενο σε μια μονο ιστορια!
Σε ευχαριστώ πολύ εύχομαι να πας να δεις από κοντά πόσο ωραία είναιΑπλα εξαιρετικο!οτι χρειαζεται κανεις μαζεμενο σε μια μονο ιστορια!
Αααα εγώ δεν ντρέπομαι σε κάτι τέτοια!! Στο κάτω κάτω το έχω πληρώσει.@carouzos Όσον αφορά το σνίτσελ, στην αρχή δεν σου κρύβω πως ντράπηκα να ρωτήσω αν μπορούν να μου κάνουν το υπόλοιπο κομμάτι σε πακέτο αλλά μετά σκέφτηκα "σάμπως και θα με ξανά δουν;" και τους ρώτησα, με αποτέλεσμα να το απολαύσω το βράδυ
Χααααααααααααα , ναι ισχύει. Εξάλλου, το να το πεταγανε στα σκουπίδια είναι πιο ντροπή!Αααα εγώ δεν ντρέπομαι σε κάτι τέτοια!! Στο κάτω κάτω το έχω πληρώσει.
Καθολου ψωνιο! Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να ειναι κανεις παρεα με τον εαυτο του και να περναει και καλα!Ναι ήταν η πρώτη μου φορά στο εξωτερικό μόνος μου αλλά πραγματικά δεν μου κακοφάνηκε καθόλου. Ίσα ίσα που τονώθηκε η αυτοπεποίθηση μου που είδα πως τα κατάφερα μια χαρά.Ψώνιο ε???
Χαααααααααααα! Thanks @Dina Z ναι όντως ειχα έτσι τον χρόνο να μείνω μόνος μου, να σκεφτώ και να πάρω κάποιες αποφάσεις που δύσκολα θα έπαιρνα αν ειχα την καθημερινή μου ρουτινά, με όλες εκείνες τις υποχρεώσεις, τη φασαρία, το άγχος κτλ..Καθολου ψωνιο! Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να ειναι κανεις παρεα με τον εαυτο του και να περναει και καλα!
Ωπα σου και γεια σου!!!!