Στο Μόναχο περίοδο Πρωτοχρονιάς δίναμε 10 ευρώ την ημέρα στο ξενοδοχείο για πάρκινγκ για να μπορείς να συγκρίνεις τιμές.Το πάρκινγκ το χρεώνουν απο 15-20€ την ημέρα
Τελικά πήγατε Βουδαπέστη;Σκεφτομαστε να φύγουμε οδικώς απο την Έδεσσα για Βουδαπέστη (ίσως και Βιέννη) την Δευτέρα 17/4 (απόγευματακι μάλλον λόγο εργασίας) μετάΠάσχα και επιστροφή το Σάββατο είναι λιγες μέρες?. Δεν έχουμε κλείσει τίποτα. Θα ήθελα αρχικά να μαθω αν αξίζει να κλείσουμε από το booking ή να παω απο εκεί? Στο booking συνήθως είναι φθηνότερο το ξενοδοχείο από το να το κλείσεις από εκεί. Θα θέλαμε αν έχετε γνώση ξενοδοχεία στο κέντρο με πάρκινγκ και γυμναστήριο με πρωινό , δεν μάς νοιάζουν τα αστέρια και όπως οι περισσότεροι θα θέλαμε το value for money και αν ξέρετε εάν δέχονται τις visa & Master card δικών μας τραπεζων . Εχω διαβάσει λίγο πολύ για το που πρέπει να παμε . Απο Ελλάδα εως Ουγγαρία χρειάζομαστε κατι εκτός της πράσινης κάρτας του αυτοκινήτου και των διαβατηρίων (μέχρι Ουγγαρία πηγαίνεις μόνο με την ταυτότητα σου ή χρειάζεται διαβατήριο σε κάποια χώρα?) ? Στα καταστήματα θα χρειαστεί συνάλλαγμα προφανώς ? Σε ολες τις χώρες θα χρειαστεί η αγορά βινιετας ? Στα βενζινάδικα δέχονται κάρτες ή ευρω € ? Σε ποια ρεστοράν που αξίζουν δέ θα χρειαστω κράτηση? Ευχαριστώ πολύ.
Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Πες μας όποτε έχεις χρόνο σε ποια μαγαζιά πήγες, αν έκανες λουτρά και αν σου άρεσε τόσο για να πας ξανά..Καλησπερα σε ολους!
Καλησπερα και σε σενα vagar συγκεκριμενα! Χτες γυρισα απο Βουδαπεστη και μπορω να πω οτι μ'αρεσε παρα πολυ! Θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω διοτι ακολουθησα ως ενα μεγαλο βαθμο τον οδηγο που εχεις φτιαξει! Πιστευω οτι οποιος παει στη Βουδαπεστη και ακολουθησει τον οδηγο σου δεν θα χρειαστει τπτ περισσοτερο απο αυτα που γραφεις!
Σε ευχαριστώ πολύ Χρόνια σου πολλά κιόλας έστω και ενας να βοηθηθηκε από τον οδηγό είναι επιτυχίαΕξαιρετική παρουσίαση, καταπληκτικό πρόγραμμα!!!Ευχαριστούμε!!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!Είναι ένα ταξίδι που το σκεφτομαι για αρκετά σύντομα και πραγματικά ήδη με βοήθησες να αρχίσω να μπαίνω στο πνεύμα της πόλης!!!Εξαιρετική δουλειά όπως είναι και τα θέματα της Ρώμης που έχεις γράψει και επίσης τα αξιοποίησα!!Και πάλι σ` ευχαριστώ!!!Καλά μας Ταξίδια!!!( Έχω αρχίσει να γράφω κι εγώ Θέμα για τη Ρώμη!!!)Σε ευχαριστώ πολύ Χρόνια σου πολλά κιόλας έστω και ενας να βοηθηθηκε από τον οδηγό είναι επιτυχία