1. Χμμμ και τα δύο είναι σε πολύ καλά σημεία, θεωρώ ότι το d8 είναι πιο μοντέρνο και γενικότερα είναι από τα φρέσκα ξενοδοχεία ..Όπως καταλαβαίνεις αν η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη θα πήγαινα στο d8.Καλημέρα σε όλους. Έχω κλείσει κι εγώ για Βουδαπέστη του Αγίου Πνεύματος, Πέμπτη απόγευμα με Δευτέρα μεσημέρι. Τρεις γεμάτες ημέρες και δύο κουτσουρεμένες. Πραγματικά έχω βρει ότι πληροφορία χρειάζομαι εδώ μέσα και ο οδηγός του vagar78 είναι απλά απίστευτος. Ευχαριστούμε όλους όσους ξοδεύουν από το χρόνο τους για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για τη Βουδαπέστη. Έχω μια μικρή εμπειρία από τη πόλη αφού το 2016 πήγα για 2 ημέρες επαγγελματικό ταξίδι. Τότε όλα ήταν κανονισμένα, από το tour στα βασικά μέρη μέχρι το φαΐ, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε την ελευθερία να δω τη πόλη όπως θα ήθελα. Τη λάτρεψα όμως και το είχα από τότε βάλει στο μυαλό μου να την επισκεφτώ ξανά ατομικά. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνω αυτό το ταξίδι με τη γυναίκα μου.
Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάποιες επιπλέον ερωτήσεις και όποιος μπορεί απαντάει:
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
- Έχω κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση στο La Prima Fashion Hotel. Σκέφτομαι και το D8 Hotel. Απ' ότι είδα vagar78 έχεις μείνει και στα δύο. Ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;
- Επειδή έχουμε και Κυριακή μέσα στο ταξίδι, τι προτείνετε να προγραμματίσουμε για τη συγκεκριμένη ημέρα; Αν έχω καταλάβει καλά, μόνο η αγορά είναι κλειστή.
- Λογικά η εποχή δεν ενδείκνυται για τα λουτρά, σωστά;
- Από τη πλευρά της Βούδας, αξίζει κάποιο εστιατόριο για φαί το βράδυ;
- Αν η Citadel είναι κλειστή, αξίζει να πάμε στο λόφο Γκέλερτ; Μέχρι που μπορείς να φτάσεις;
2. Την Κυριακή εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα την αφιέρωσα στο κομμάτι της Βούδας και αν είστε δυνατοί στο περπάτημα θα κατέληγα στο νησί της Μαργαρίτας κάνοντας έτσι ένα μικρό κύκλο..
3. Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη εποχή για λουτρά είναι ο χειμώνας αλλά η Βουδαπέστη ένα μικρό κρύο θα το έχει το βραδάκι οπότε αν πάτε βράδυ θα το ευχαριστηθείτε εξίσου.
4. Να σου πω την αλήθεια τις 3-4 φορές που πήγα έφαγα στην πλευρά της Πέστης οπότε δεν μπορώ να σου πω...
5. Από ότι είδα φτάνεις σχεδόν μέχρι πάνω οπότε θα μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες και να απολαύσεις την θέα.
Εδώ είμαστε ότι θυμηθείς...