Στο Szechenyi πήγαμε κατά τις 8.30 και είχε ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάστηκε να περιμένουμε καθόλου για εισητηρια. Μετά τις 12 άρχισε να επικρατεί ένας ψιλοπανικός, οπότε όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για να το ευχαριστηθείτε.
Από ποσότητα μια χαρά είναι το Trofea αλλά μάλλον από τα πιο αδιάφορα γεύματα που έχω κάνει στην πόλη. Όταν είχα πρωτοπάει είχα δοκιμάσει σε 2 από αυτά και είχαν την ίδια τιμολογιακή πολιτική.Επιπλεον .... τι γνωμη εχεις για το Τροφεα???
Ειχα παει προ 2ετιας και μου αρεσε αλλα δε ξερω αν ειναι στο ιδιο κοστος ολα τα εσταιτορια ??
100Ε για να πας απευθείας κέντρο (Deák Ferenc tér) ή 200Ε για σταθμό μετρό Kőbánya-Kispest και μετά μετρό Μ3 ανάλογα που θα κλείσεις ξενοδοχείοE100 λεωφορειο για καθοδο στη πολη? Terminal 2 νομιζω εχω WIZZ ελευση και RYAIN αναχωρηση!
Εισητηριο με μηχανημα - καρτα πριν το λεωφορειο ή μπορω και μεσα στον Οδηγο!Από ποσότητα μια χαρά είναι το Trofea αλλά μάλλον από τα πιο αδιάφορα γεύματα που έχω κάνει στην πόλη. Όταν είχα πρωτοπάει είχα δοκιμάσει σε 2 από αυτά και είχαν την ίδια τιμολογιακή πολιτική.
100Ε για να πας απευθείας κέντρο (Deák Ferenc tér) ή 200Ε για σταθμό μετρό Kőbánya-Kispest και μετά μετρό Μ3 ανάλογα που θα κλείσεις ξενοδοχείο
2 άτομα , 4 μέρες ακριβώς μετά την Πρωτομαγιά τρίτη με Σάββατο. Έκλεισα προ διετίας σε ένα appartment με 50€ τη βραδιά julia appartment κάπου στη v. Utca σε ένα στενό προς την κλειστή αγορά .....αλλά δε το βρίσκω πλέον στις αναζητήσεις. ( Εκεί περίπου με 60€ τη βραδιά) κάπου με εύκολη πρόσβαση τραμ η μέτρο
Στόχος μου είναι να πάω σε οσο το δυνατόν περισσότερα ιαματικά λουτρά..... Έχεις κάτι υπόψιν;
Επίσης πως είναι καλύτερα να μπαίνω στα νερά ...με προκρατήσεις από ίντερνετ ή επί τόπου στο ταμείο με κάρτα.
Ευχαριστώ πολύ
( Rudas και gellert έχω μπει αλλά ξαναμπαινω ) πρότεινε μου κανένα ακόμη εκτός από Scetzeni στο οποίο θα πάω ι και στο.νησι της Μαργαρίτας που θα πάω καθημερινή Τετάρτη και Πέμπτη σίγουρα;
Έχει γκισέ της εταιρίας αμέσως μόλις βγεις από το αποσκευές του αεροδρομίου.Εισητηριο με μηχανημα - καρτα πριν το λεωφορειο ή μπορω και μεσα στον Οδηγο!
Πολύ καλή περιοχή και δίπλα σε όλα!λεω να κλεισω ενα δωματιακι μετα απο υποδειξη κια συμφωνη γνωμη του φιλου και συμβουλου μου εδω @vagar78 περιοχη αναμεσα στο New York cafe 7' on foot και Deák Ferenc tér 12'on... .
Ποιοι σταθμοί δεν λειτουργούν;Έχει γκισέ της εταιρίας αμέσως μόλις βγεις από το αποσκευές του αεροδρομίου.
Απ' ότι είδα στο post της @Sassenach77 η γραμμή μετρό Μ3 έχει ένα κομμάτι που δεν λειτουργεί, οπότε η λεωφοριακή γραμμή 100Ε είναι μονόδορμος.
Πολύ καλή περιοχή και δίπλα σε όλα!
Άνοιξε τους χάρτες εδώ και όποια άλλη πληροφορία για τη γραμμή Μ3.Ποιοι σταθμοί δεν λειτουργούν;
Δες το post της @Sassenach77 :Ποιοι σταθμοί δεν λειτουργούν;
Το έβαλα και εδώ για να υπάρχει!
Στο κομμάτι που δε λειτουργεί η μπλε γραμμή κατεβαίνεις υποχρεωτικά και συνεχίζεις με τραμ; Ή απλά προσπερνάει όλες αυτες τις στάσεις που φαίνονται με χι στον χάρτη; Αν δε κάνει πουθενά μετεπιβίβαση σε άλλη γραμμή τότε δε βολεύει το Ε200 από το αεροδρόμιο, εκτός αν μένεις κοντά στη σταση leher ter.Από ποσότητα μια χαρά είναι το Trofea αλλά μάλλον από τα πιο αδιάφορα γεύματα που έχω κάνει στην πόλη. Όταν είχα πρωτοπάει είχα δοκιμάσει σε 2 από αυτά και είχαν την ίδια τιμολογιακή πολιτική.
100Ε για να πας απευθείας κέντρο (Deák Ferenc tér) ή 200Ε για σταθμό μετρό Kőbánya-Kispest και μετά μετρό Μ3 ανάλογα που θα κλείσεις ξενοδοχείο
Προσπαθώ να καταλάβω πως θα μπορούσε η γραμμή Μ3 να προσπεράσει τις κλειστές στάσεις της.... Τελος πάντων, η γραμμή Μ3 του μετρό, είναι ολοφάνερο οτι δεν λειτουργεί στα σημεία που δείχνει ο χάρτης και σύμφωνα πάντα με το σάιτ των δημοσίων συγκοινωνιών ΒΚΚ κατεβαίνεις υποχρεωτικά και χρησιμοποιείς τα υπόλοιπα ΜΜΜ της πόλης. Έχουν βάλει μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το σάιτ, λεωφορεία με την ένδειξη Μ3 που εξυπηρετούν τα τμήματα που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτή τη στιγμή το μετρό!Στο κομμάτι που δε λειτουργεί η μπλε γραμμή κατεβαίνεις υποχρεωτικά και συνεχίζεις με τραμ; Ή απλά προσπερνάει όλες αυτες τις στάσεις που φαίνονται με χι στον χάρτη; Αν δε κάνει πουθενά μετεπιβίβαση σε άλλη γραμμή τότε δε βολεύει το Ε200 από το αεροδρόμιο, εκτός αν μένεις κοντά στη σταση leher ter.
Το Ε100 τα Χριστούγεννα είχε αρκετό κόσμο αλλά εφευγε κάθε 15 λεπτά και εβρισκες να κάτσεις.. Ιούνιο να υποθέσω θα γίνεται χαμός;