Legenda pass Legendapass εγω την βρηκα πολυ χρησιμη σε μεταφερει απο και προς το αεροδρομια και σε παει στη πορτα του ξενοδοχειου σου επισης δωρεαν μεταφορα σε ολα τα μεσα και δωρο μια πανεμορφη κρουαζιερα βολτα στον ΔουναβηΚαλημέρα και από εμένα που ανυπομονώ να φύγω τη Δευτέρα για Βουδαπέστη. Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει άπειρες συμβουλές για αξιοθέατα εδώ!!Να είστε καλά.Μία ερώτηση μόνο.Είχαμε αποφασίσει να πάρουμε τη Budapest Card που είναι δωρεάν όλα τα ΜΜΜ και έχεις και κάποια έκπτωση σε μουσεία κτλ.Δυστυχώς είδα ότι για το 2011 θα έιναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο.Έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνετε? Ευχαριστώ!!!
την μεθεπομενη δευτερα 4/4 φευγω εεγω !!!!!Legenda pass Legendapass εγω την βρηκα πολυ χρησιμη σε μεταφερει απο και προς το αεροδρομια και σε παει στη πορτα του ξενοδοχειου σου επισης δωρεαν μεταφορα σε ολα τα μεσα και δωρο μια πανεμορφη κρουαζιερα βολτα στον Δουναβη
Ωχ μαλλον τωρα θα εισαι εκει αλλα δε πειραζει το αφηνω να το δει καποιος αλλος που τυχον θα παει βουδαπεστη.
4/4 φεύγω και εγώ για Βουδαπέστη..........θα' μαστε πολλοί!!!!!!!!!!!!!