Ινδία Βορεια ινδια???

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
καλησπερα!!!!
εχοντας διαβασει τις περισσοτερες ιστοριες (ελπιζω) εχω καλυψει ολες μου τις ανασφαλειες για βιζα, εμβολια κτλ...οποτε ας μιλησουμε λιγο για μερη σαυτη την τεραστια χωρα!
φευγουμε για ινδια 21/3-13/4....παντρευεται ινδη φιλη μου!!!
22-28 εκτος νεο δελχι.. (αγκρα-τζαιπουρ και αν προλαβουμε προς τζοντπουρ)
28-03 νεο δελχι για τον γαμο (τελεια!!φανταζομαι)
μετα εχουμε 10 μερες...να παμε προς βαρανασι ή να παμε προς τα βορεια???
θα μου πειτε οτι δεν ξερετε τα γουστα μου κτλ επισης θα μου πειτε ρωτα την φιλη σου...
εσεις σαν ταξιδιωτες τι πιστευετε οτι αντιπροσωπευει πιο πολυ την ινδια (παραδοση και να το απολαυσουμε λιγοτερο τυπικα τουριστικα) το βαρανασι ή και στα βορεια εχει παρομοιες τελετουργιες και επισης εχει και την φυση οποτε συνδιαζονται καλυτερα?
εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο?...απλα ο γαμος ειναι στα μεσα του ταξιδιου και θα γινει ενα μεγαλο ταξιδι πριν και ενα μετα!
λογικα και οταν φτασουμε εκει ολοι οι φιλοι ινδοι θα μας προτεινουν μερη απλα θα ηθελα να εχω και μια εικονα στο μυαλο μου...
ευχαριστω!

Lalibela

Member
22 -28 Δελχι Αγκρα Βαρανασι
28-3 στα δικα σου και καλο οργωμα στο Δελχι ....
τις υπολοιπες 10 μερες Ρατζασταν ......ή εσωτερική πτηση από Δελχι για Κεραλα ...
θα σου προτεινα να το κανεις ....γιατι 10 μερες για το Ρατζασταν δεν φτανουν.
Το Ρατζασταν θελει χρονο ....ξεκινας πηγαινεις απο πολη σε πολη καθεσαι 2-3 μερες στην καθε μια ...και συνεχιζεις.O χρονος και οι αποστασεις στην Ινδια παιζουν με τα νευρα σου και 2-3 μερες σε καθε πολη ειναι καλα έτσι ωστε να ξεκουραστεις και να μην βιαστεις να δεις πραγματα ..
Κεραλα...Το μονο προβλημα απο βορρα σε νοτο ειναι τα ρουχα...βορεια θα κανει κρυο και στο νοτο θα σκας...πότε όμως θα πας νότια αν δεν πας τωρα που μπορεις?(και οσο για τα ρουχα αφου θα ξεκινησεις με τα ζεστα σου...όσο κατεβαινεις ...θα τα βγαζεις και θα τα χαριζεις...τι οσο δηλαδη...στο μπαμ θα φτασεις νοτο)
Η Ινδια ειναι τεραστια και εχει πολυ πραγμα να δεις ....να θυμασαι ότι απο γωνια σε γωνια ειναι εμπειρια και δεν εχει σημασια που βρισκεσαι τελικα ....αρκει που εισαι εκει....στην αρχη μπορει να μην το δεις ετσι ...αλλα ο γαμος θα βοηθησει πολυ...

αυτα και δινω τη σκυταλη στους δεινοσαυρους

christos71

Banned
1. το ρατζασταν ατα τη γνωμη μου αντιπροσωπευει αυτο που ο μεσος ευρωπαιος σκεφτεται οταν ακουει τη λεξη Ινδια.
2 αναμεσα σε τζοντπουρ κι τζαιπουρ, εγω θα προτεινα το πρωτο,πιο ομορφο, λιγοτερο μεγαλουπολη.
3. αν πας ρατζασταν, ανεπιφυλακτα προτεινω τζαισαλμερ, το πιο ομορφο μερος που ειδα στο ρτζν.
4.στο βαρανασι ειχα τα εντονοτερα ερεθισματα, σε καθε σχεδον επιπεδο
5. οταν λες βορεια ινδια, τι εννοεις?λανταχ?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το μονο προβλημα απο βορρα σε νοτο ειναι τα ρουχα...βορεια θα κανει κρυο και στο νοτο θα σκας...
?????!!!!! Ποιός σου είπε κοπέλλα μου ότι τέλη Μάρτη θα έχει κρύο στην Ινδία? Όπως σωστά αναφέρθηκε, αν δεν εννοείς τον βορρά-βορρά (Κασμίρ δηλαδή), στην περιοχή Δελχί, Άγκρα, Βαρανάσι, όχι μόνο δε θα κάνει κρύο αλλά θα σκάει περισσότερο απ' την Κέραλα! Μάρτη μήνα βρέθηκα δυό φορές στο Δελχί και η θερμοκρασία έφτασε τους 37 (στο Αλλάχαμπαντ: 44) - την ίδια εποχή στη Ρώμη είχε 7! Ακόμη και Δεκέμβρη μήνα που βρέθηκα στο Δελχί, τον χειρότερο χειμώνα των τελευταίων 30 ετών, αναφέρονταν νεκροί απ' το κρύο στις εφημερίδες, η θερμοκρασία δεν έπεσε κάτω απ' τους 6. Ψυχραιμία λοιπόν... Κατά την ταπεινή μου άποψη: τίποτα περισσότερο από ένα μπουφανάκι ή ό,τι ανάλογο τέλος πάντων (το οποίο, άλλωστε, θα το φοράει φεύγοντας από δω).

christos71

Banned
αα και ρουχα γενικως θα παρεις που θα παρεις σουβενιρ, μην τα κουβαλας απο εδω, παρε απο κει, θα βρεις γενικως τα παντα. οι τιμες ειναι αναξιες λογου, χαρισμα...

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
βορεια δηλαδη νταραμσαλα ή ρισικες.....
να παμε δηλαδη στο δευτερο δεκαημερο ρατζασταν,,,δεν ειναι πολυ πολυ μακρια το τζαισαλμερ?δεν προλαβαινουμε σε 6 μερες (πριν το γαμο) να δουμε αγκρα μεχρι τζαισαλμερ?ουτε για πλακα ε?

Lalibela

Member
:p:p δηλαδη θα σκασω με τα καλοκαιρινα μου????
δεν ξερεις τι χαρα πηρα τωρα ...και τι καλτσα επλενα το Γεναρη....τωρα θα πλενω μονο πατουσες :bleh:

βορεια εννοει δελχι και τριγυρω απο οτι καταλαβα αλλα ριχνει και ενα φλερτ με Κασμιρ ...λοιπον δεν την συντονιζετε για κει....να παιρνω και γω κατι πληροφοριες που θελω ....!ααααα 29 μαρτου φευγω μαλλον ή μεχρι 4 απριλιου το αργοτερο αρα θα την πετυχω εκει...(αν δεν προσγειωθω Βομβαη-θριλερ παλι το Βαρανασι εγω το ξερω και δεν μιλαω)
Συμφορουμιτισαααααααα ........μαζι θα κλαιμε στην Ινδια:bleh::bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δεν ξερεις τι χαρα πηρα τωρα ...και τι καλτσα επλενα το Γεναρη....τωρα θα πλενω μονο πατουσες :bleh:

βορεια εννοει δελχι και τριγυρω απο οτι καταλαβα αλλα ριχνει και ενα φλερτ με Κασμιρ ...λοιπον δεν την συντονιζετε για κει....να παιρνω και γω κατι πληροφοριες που θελω ....!ααααα 29 μαρτου φευγω μαλλον ή μεχρι 4 απριλιου το αργοτερο αρα θα την πετυχω εκει...(αν δεν προσγειωθω Βομβαη-θριλερ παλι το Βαρανασι εγω το ξερω και δεν μιλαω)
Ε, κι αν κρυώσετε, μ' ένα σάρι θα καλυφθείτε: 5 τετραγωνικά μέτρα είναι (τουλάχιστον!) ή κανένα μεταξωτό χαλί (να τό'χετε κάβα και για το χειμώνα)! :haha:

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια

εγω θα παρω παρα πολλα παξιμαδια και διαφορα λαχταριστα ελληνικα προιοντα που η φιλη μου τα θελει οπωσδηποτε!!αμα εισαι δελχι ελα για ινδικο γαμο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom