varioAthens
Member
Τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που πήγα ο καιρός ήταν τέλειος... Πολύ ζέστη, η τροπική βροχή (το παόγευμα συνήθως και όχι κάθε μέρα) κρατούσε ελάχιστα...όλα μια χαρά...To ταξιδι θελω να γινει πριν το φανταρικο κ για συναισθηματικους λογους.Αν οταν βγω απ το φανταρικο ειμαι ακομα με την ιδια κοπελα της εχω ταξει αλλο ταξιδι να παμε.
Vario εχω διαβασει 100 φορες την ιστορια σου.Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις με pm το ονομα του ξενοδοχειου?Απ οτι λες στην ιστορια σου σας βγηκε 1600 11 μερες σε καλο ΑΙ κ 250 οι εκδρομες κ κανατε κ αρκετες.Οποτε αν μας βγει 1500 οι 10 μερες κ εχουμε κ απο ενα 500,600αρι μια χαρα ειναι.Εκτος αν δεν εγραψες ολες τις χρεωσεις.Κ απ οτι ειδα εσυ πηγες κ το γαμηλιο σου εκει,εμεις θα μπορεσουμε ισως να τη βγαλουμε κ ακομα πιο οικονομικα.Ιουλιος δεν ειναι καλος μηνας για Αγιο Δομηνικο?
Το ταξίδι το πραγματοποιήσαμε πριν 5 χρόνια, οι τιμές των εκδρομών ήταν χαμηλές σε σχέση με σήμερα, που απ' ότι μαθαίνω έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν... μάλιστα μπήκα πριν λίγο σε ένα site και είδα ενδεικτικά την τιμή της εκδρομής στο Saona Island και έχει πάει 64$!!! Δεν θα την έλεγες και φθηνή...
Για το ξενοδοχείο σου στέλνω pm!